Здравейте бандюги 0889497591
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Здравейте бандюги 0889497591
Здравейте бандюги тука някой нещо играл ли е или йок? https://www.alo.bg/lyubov-i-oshte-neshto-9471721
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
-
- водач_на_мпс
Re: Здравейте бандюги 0889497591
Ти мъжа ли си на тая увиснала, гнусна баба или да!?
Никоя "бандюга" не я е ебал и няма да отиде, ако ще и адреса да добавиш в заглавието.
Тия 100лв къде си написал ми ги даваш на мен, за да се прежаля да си завра кура в тая свлечена мърша.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Бе не е мъжа й - някъв юзър кат нас си е изглежда. Доста е проЗТ, заглавието на темата и то ултра тъпо.
Относно останалото - предполагам, че ползвал филтъра "рядко долна свлеч" в алото, иначе просто няма как да я е изкопал таа.
Но не е първия дето пита за такива напоследък много се навъдиха - уж нормални ора, па налитат на дебелокожи космати бизони.
Относно останалото - предполагам, че ползвал филтъра "рядко долна свлеч" в алото, иначе просто няма как да я е изкопал таа.
Но не е първия дето пита за такива напоследък много се навъдиха - уж нормални ора, па налитат на дебелокожи космати бизони.
WTF
-
Ей хероинов калтак питах за мнение за тази,а не да ми развиваш теория защо номера бил там и тн.Много философи станахте в тоя форум палета такива.Казваш нещо дали знаеш и това е ,ако не те устройва не пишеш Елементарно.водач_на_мпс написа: ↑Вто Юни 25, 2024 8:39 pmТи мъжа ли си на тая увиснала, гнусна баба или да!?
Никоя "бандюга" не я е ебал и няма да отиде, ако ще и адреса да добавиш в заглавието.
Тия 100лв къде си написал ми ги даваш на мен, за да се прежаля да си завра кура в тая свлечена мърша.
- водач_на_мпс
На хероин си ти, за да искаш да ебеш тази дърта разплута гняс. Кво ми се прайш бе въшльо! 80лв нямаш и чакаш някой да се прецака да отиде при тая смърдлива свиня, ама нейсе. Защо добави телефона в заглавието бе мизерник!? Който е бил с тая ще я познае само по миризмата, така де обявата. Айде отивай ти, нали не си съпруга, ама май нямаш желание да видиш тая кофа с лайна.hamannpower88 написа: ↑Сря Юни 26, 2024 2:43 pmЕй хероинов калтак питах за мнение за тази,а не да ми развиваш теория защо номера бил там и тн.Много философи станахте в тоя форум палета такива.Казваш нещо дали знаеш и това е ,ако не те устройва не пишеш Елементарно.водач_на_мпс написа: ↑Вто Юни 25, 2024 8:39 pmТи мъжа ли си на тая увиснала, гнусна баба или да!?
-
Въшльо ще викаш на баща ти келешче.Не ми се обеснявай повече.Само аз ли съм добавил телефона в заглавието палячо?Виж други обяви после ми се обеснявай недорасляк.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
А запрете са деба, кво зе та ви напече па вазе жегата климатици нема ли ? - То и без тава е пълно с кирливи недорасляци, а нема нужда баш вие да са дърляте, големи мъже.
Не мяза на сводник питащия просто са а сбръкал нещо много та да дири архаични велосираптори да ги гняса у смръдливите потни, гранясале и вонливи минджи па и да им плаща за таа работа. Нещо го апе щъркела ма шса опраи, ако некой крокозавър не земе а го изеде доде се гнясат междувременно.
Се таа, нема да е първия, нема да е последния, охладете се там на теферич с по некоa рикия с лед и салата, или квот друго пиете, те тава е кеф и нещата шси дойдат наместо.
Щех да предложа да идете да кецате та да олабите ( естествено не тоа космат и вероятно много миризлив мазен хипопотам от обявата) ама в таа жега тава ебането си е ебати хамалогията и по принцип не е за секи.
Не мяза на сводник питащия просто са а сбръкал нещо много та да дири архаични велосираптори да ги гняса у смръдливите потни, гранясале и вонливи минджи па и да им плаща за таа работа. Нещо го апе щъркела ма шса опраи, ако некой крокозавър не земе а го изеде доде се гнясат междувременно.
Се таа, нема да е първия, нема да е последния, охладете се там на теферич с по некоa рикия с лед и салата, или квот друго пиете, те тава е кеф и нещата шси дойдат наместо.
Щех да предложа да идете да кецате та да олабите ( естествено не тоа космат и вероятно много миризлив мазен хипопотам от обявата) ама в таа жега тава ебането си е ебати хамалогията и по принцип не е за секи.
WTF
Хайде стига сте плюли , че ме омокрихте !
Утре ще се пробвам да се свържа с нея и да и забия дедовият ми у дъртата и путка . После ще пиша.
Утре ще се пробвам да се свържа с нея и да и забия дедовият ми у дъртата и путка . После ще пиша.
Тази ще излезе ебах ти и оборотната пача или нещо се гъбарка. Когато и да и звънна или е заета или телефона е изключен ?
В Люлин ли е поне снимките е ясно че може да са на другаhamannpower88 написа: ↑Пон Юни 24, 2024 3:46 pm Здравейте бандюги тука някой нещо играл ли е или йок? https://www.alo.bg/lyubov-i-oshte-neshto-9471721