При баба Ваня някой ходил ли е скоро?
https://adamieva.info/obiava-3752298
0893745834
Баба Ваня Цицолана
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
ivanavi
- Благодарил: 74 пъти
- Благодарен: 33 пъти
Re: Баба Ваня Цицолана
Ако "уцелиш" родното й място ( в Северозападна България) и кажеш, че и ти си от там, ще се раздаде на макс (доколкото може де), ще има баце да те целува и прегръща като мъничко дете, а времето ....колкото можеш да издържиш - поне така беше преди 14....15 год., но не очаквай чудеса - едра беше тогава, а пък сега вероятно е още по по, имайки предвид, че е вече 60+год. (освен ако не е на диета и да помпа у фитнеса всеки ден).
-
Barista
- Благодарил: 272 пъти
- Благодарен: 53 пъти
Аз родното място и го зная много добре. В последно време имам доста добри попадения 55+ Затова търся някой който е ходил скоро да каже как се представя сега.
С тази нямаше свързване май работи само с редовни ?ivanavi написа: ↑Нед Фев 22, 2026 7:56 am Ако "уцелиш" родното й място ( в Северозападна България) и кажеш, че и ти си от там, ще се раздаде на макс (доколкото може де), ще има баце да те целува и прегръща като мъничко дете, а времето ....колкото можеш да издържиш - поне така беше преди 14....15 год., но не очаквай чудеса - едра беше тогава, а пък сега вероятно е още по по, имайки предвид, че е вече 60+год. (освен ако не е на диета и да помпа у фитнеса всеки ден).
Откъде е ?
Някой имали и фейсбук
Аз доколкото прочетох и други не могат да се свържат, а гърдите колко са големи не знам ама ако клони към 60 може и да са до пъпа
-
Barista
- Благодарил: 272 пъти
- Благодарен: 53 пъти
Проблема идва от това че никой нищо не споделя, а жената се пляска на поразия.
И къде ѝ е родното място поне да видим дали има фбivanavi написа: ↑Нед Фев 22, 2026 7:56 am Ако "уцелиш" родното й място ( в Северозападна България) и кажеш, че и ти си от там, ще се раздаде на макс (доколкото може де), ще има баце да те целува и прегръща като мъничко дете, а времето ....колкото можеш да издържиш - поне така беше преди 14....15 год., но не очаквай чудеса - едра беше тогава, а пък сега вероятно е още по по, имайки предвид, че е вече 60+год. (освен ако не е на диета и да помпа у фитнеса всеки ден).