Как е ? 0893712003
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 115 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Re: Как е ? 0893712003
Единият се регистрира за да пита, а другия за да му отговаря!!!
Рекламата си е реклама! Ама пишете че има ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ!
Греда е! Как да е?
Рекламата си е реклама! Ама пишете че има ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ!
Греда е! Как да е?
В лице е перфектна, в тяло също. Аз лично нямам никакви оплаквания. Държи на анал, навираше си и играчка в путката до като я чуках отзад. Не мрънкаше, не цака с времето. Какво още да иска човек. Не знам колегата за каква греда говори, но аз редовно вкарвам голове в мрежата и.
Само не казвате че има условие да заснема целия процес,клиента от кръста на долу,отказах и преди две седмици.Още по телефона ми заяви че това е нейно условие.Long_dick написа: ↑Пет Юни 30, 2023 9:54 am В лице е перфектна, в тяло също. Аз лично нямам никакви оплаквания. Държи на анал, навираше си и играчка в путката до като я чуках отзад. Не мрънкаше, не цака с времето. Какво още да иска човек. Не знам колегата за каква греда говори, но аз редовно вкарвам голове в мрежата и.
И какво като те снима. Според мен това изобщо не е важно. Така като гледам никъде не ме е качила, нито някой друг. Нито пък ме е търсила за нещо. Явно курвичката се кефи да се снима просто.Iwailo написа: ↑Пет Юни 30, 2023 1:23 pmСамо не казвате че има условие да заснема целия процес,клиента от кръста на долу,отказах и преди две седмици.Още по телефона ми заяви че това е нейно условие.Long_dick написа: ↑Пет Юни 30, 2023 9:54 am В лице е перфектна, в тяло също. Аз лично нямам никакви оплаквания. Държи на анал, навираше си и играчка в путката до като я чуках отзад. Не мрънкаше, не цака с времето. Какво още да иска човек. Не знам колегата за каква греда говори, но аз редовно вкарвам голове в мрежата и.
За мен не е нормално да плащам и да ме снима докато я чукамLong_dick написа: ↑Пет Юни 30, 2023 2:07 pmИ какво като те снима. Според мен това изобщо не е важно. Така като гледам никъде не ме е качила, нито някой друг. Нито пък ме е търсила за нещо. Явно курвичката се кефи да се снима просто.Iwailo написа: ↑Пет Юни 30, 2023 1:23 pmСамо не казвате че има условие да заснема целия процес,клиента от кръста на долу,отказах и преди две седмици.Още по телефона ми заяви че това е нейно условие.Long_dick написа: ↑Пет Юни 30, 2023 9:54 am В лице е перфектна, в тяло също. Аз лично нямам никакви оплаквания. Държи на анал, навираше си и играчка в путката до като я чуках отзад. Не мрънкаше, не цака с времето. Какво още да иска човек. Не знам колегата за каква греда говори, но аз редовно вкарвам голове в мрежата и.
каза ми че това е задължително условие,отказах срещата.
Ти си знаеш брат, на мен не ми пречи, след като не си снимам лицето. Аз лично предпочитам такива курви да чукам, от колкото други.Iwailo написа: ↑Пет Юни 30, 2023 7:26 pmЗа мен не е нормално да плащам и да ме снима докато я чукам
каза ми че това е задължително условие,отказах срещата.
Почове, бях с тази мацка. Няма грешка всичко дава и навсякъде, но и мен ме кара да я снимам докато ми го лапаше. Смело напред !