Какво претпочитате?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
fen2807
Благодарен: 18 пъти

Re: Какво претпочитате?

Мнение от fen2807 »

Абе ти луд ли си, ходи се лекувай. Има хиляди документални кадри как немците убиват деца и майка. Ебаси болните...80 години оттогава, света е отишъл напред, а тоя нещо не бил разбрал. Прибирай си се в лудницата и не излизай...
razputin
Благодарил: 110 пъти
Благодарен: 186 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Абе вие за некви кирливи циганки ше се избиете бе.
Истината за всяко общество е различна.
Това което е било прието по нацистката доктрина или Окончателното Решение естествено не е прието в сегашното общество.
И мноо ясно, че тва, което е прието у факултето също не е добре дошло сред нас.
Трябва ли са се примиряваме и с двете или пък да сме съгласни с едно от тях или пък да ни се налагат ?
И докато Хитлер отдавна го няма, длъжен ли съм да възприемам поведението на мангалките понастоящем за нормално, щото нямало било други за шибане, а те да наглеят, точно щото такива като Хитлер ги няма ?

И къв Хитлер въобще..Чисто исторически погледнато, къде и кога в европеидните общества начина на живот и маниерите и манталитета на по "зелените" раси е бил възприет и обратното ? Сталин кво е правил ? Бай Тошо ?

Що се отнася до съвременните догми, по никъв начин не трябва да се допуска тия смрадове да ни се качват на главите в нашето си общество, под влияние на страха да не излезем расисти случайно щото те точно от това умело се възползват.
Във факултето, столипиново и техните си там гета, държави или общности да правят квото искат, ич не ми дреме,ама ако искат да живеят с нас, да се държат нормално според нашите норми, ако не...бой и ебанье в гъзъ и "през комина" аз с техния шибан и нагъл манталитет няма да се примирявам.
Неква кирлива недоучила магалка ше ми се прави на отворена и ше говори на въпреки на всички тукa, аре бе ?!

А тоа философ по-горе, фенчето, дето го раздава PR - с документалните си кадри нещо се е объркал и е проспал часа по история- има разкази на очевидци и художествени възстановки, не, че това променя фактите относно геноцида.
Последно промяна от razputin на Чет Ное 30, 2023 9:26 am, променено общо 1 път.
WTF
fen2807

Мнение от fen2807 »

Разпутин, че си тъп като гъз е ясно още от псевдионима ти, ма трябва ли да го обясняваш с 15 реда тъпотии...Ми длъжен си да приемеш мангалките, щото явно много си общуваш с тях и никой не те кара насила да го правиш, твой избор е и показва какво представляваш...
fen2807

Мнение от fen2807 »

П.с. За Разпутин - а като не приемеш поведението на мангалките, които често посещаваш/!/, ще дойде бай мангал и с бой и бане в гъза - ще ти го обясни. Или вече си минал по тоя път?
deep
Благодарил: 56 пъти
Благодарен: 40 пъти

Мнение от deep »

:D Абе г-н Тъпчев, аз попитах (риторично) къде видя документи именно Адолф Хитлер да е давал директиви, заповеди, коментари дори или изобщо да се е произнасял по въпроса за окончателното решение, въпреки че името му се свързва задължително с него в промитите тикви като твоята.
Бати слабоумния, що ли се занимавам...
Оди си слушай чалгата у голфо на път за рудника и не се произнасяй повече по нищо, селски бек :D
Smart Men Don't Get Married
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

fen2807 написа: Вто Ное 28, 2023 6:01 am П.с. За Разпутин - а като не приемеш поведението на мангалките, които често посещаваш/!/, ще дойде бай мангал и с бой и бане в гъза - ще ти го обясни. Или вече си минал по тоя път?
Минал съм през всичките мангалки, а през твоите роднини по женска линия по няколко пъти, вероятно.
Лошото е че ни бой, ни ебане в гъза са им помогнали, като те гледам, че си се пръкнал ти - имаше един Васко педераса с много цифри в ника, що ли ми приличаш на него или сте родни братчета от една циганка.
Всъщност най-лошото на шибането на мангалки в гъзъ е, че после явно се раждат такива като тебе, а вече нема крематориуми.
Последно промяна от razputin на Сря Ное 29, 2023 2:32 pm, променено общо 1 път.
WTF
srhshgsg
Благодарил: 13 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от srhshgsg »

Tanq12 написа: Съб Ное 25, 2023 8:12 pm Какво претпочитате силикон или не ?
Искам искрено да благодаря на автора на темата, че я е създал, за да се посмея на сеира на няколко олигофрена. :D
Аватар
pizdec
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 23 пъти

Мнение от pizdec »

Абе, както и да го въртите, има доста сериозно вътрешно противоречие да говорите за циганките като за по-низши, а пък да се кефите, че има немалко българки, които проституират :)

За мен в този аспект нещата са пределно ясни - важно е да има вярно описание, без лъжи и с ясно ценообразуване - пък оттам нататък всеки сам си преценя. От моя твърде беден опит с подобни услуги, най-големите ми щети (и лъжи) са били при етнически българки. Следователно в този аспект произходът сам по себе си за мен не е минус. При други (със сигурност по-опитни в ползване на такива услуги) може и личните впечатления да са други, споделям само моите.
Така че не разбирам по каква логика забихте чак до "окончателното решение" :)
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Нищо против циганките - те са си родени за курви, освен, че миришат особено, някои се думкат страхотно у сите дупки.
Всъщност не заради това, а заради циганските им номера е измислено "окончателното решение" .
А нашто си курволяк успешно копира от тях даже и "надгражда" като е ненаказано.
WTF
paco04
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 29 пъти

Мнение от paco04 »

pizdec написа: Пон Дек 04, 2023 11:00 pm Абе, както и да го въртите, има доста сериозно вътрешно противоречие да говорите за циганките като за по-низши, а пък да се кефите, че има немалко българки, които проституират :)

За мен в този аспект нещата са пределно ясни - важно е да има вярно описание, без лъжи и с ясно ценообразуване - пък оттам нататък всеки сам си преценя. От моя твърде беден опит с подобни услуги, най-големите ми щети (и лъжи) са били при етнически българки. Следователно в този аспект произходът сам по себе си за мен не е минус. При други (със сигурност по-опитни в ползване на такива услуги) може и личните впечатления да са други, споделям само моите.
Така че не разбирам по каква логика забихте чак до "окончателното решение" :)
Циганките правят едни типични гадни номера. По са евтини като цяло например по телефона казва всичко може без да уточнява, на място даваш и 120 за час и се почва "Ако ми пипнеш гърдите още 50 лв, свирка без още 100лв... Дай да си направим кефа ще ти направя промоция за още 150лв" почват едни такива пазарлъци ако мине номера по възможност да те оскубе максимално. Правят си уговорки за време с няколко човека на веднъж ако дойдат 2ма 2рия гори. Почват да мрънкат с цел да те дразни та да си тръгнеш бързо след 10-15 мин казва че времето свършило и друг идва. Повечето са с някакви мазни татуирани цигански сводника които често се засичат наоколо и допълнително ги мотивират да въртят горните номера, не само циганките но аз не съм виждал момичета със сводници които ги държат из късо да работят много добре. Не всичките миришат но като цяло хигиената е по зле.
И това е в сигурно в 85% от случаите има и изключения не казвам че всички са така но повечето.
Публикувай отговор