Някой да е играл тук?
https://www.alo.bg/9341127
Не мога да видя номера а по обявата нищо не излиза
Блонди
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 117 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Re: Блонди
Това и е другата обява според мен.
https://www.alo.bg/9248558
В полезрението ми е заради хубавите зърна.
Според мен 100/100 е от боята.
Това ме спира да платя кода на алото и да я посетя.
https://www.alo.bg/9248558
В полезрението ми е заради хубавите зърна.
Според мен 100/100 е от боята.
Това ме спира да платя кода на алото и да я посетя.
Тя е и в двете обяви, Криси или Краси беше се кръстила. Мяркал съм също обява и сред масажите. От боята е, бил съм 1 път преди години с нея за половинка. Честно казано не бях впечатлен и не повторих, зъбките също бяха зле доколкото помня. По спомен беше зле и терена, опушено и застоял въздух, както и чаршафите май не се сменяха. Не вярвам нещата да са станали по-добре. Терена беше срещу арката на Александровска.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Надървеният колега е напълно прав. Това е Криси, която в текста на обявата си се пишеше Краси и когато се обърнеш към нея така, тя те поправяше троснато, че е Криси.
Циганка. Наистина е срещу арката на Александровска.
Теренът е мизерен. Там се вихри и травеститът Мими.
Става за веднъж. Макар да очаквам Разпутин да се похвали как с правилно отношение и добро нейно настроение я е предразположил да му изпие чорабето.
Става за веднъж. Макар да очаквам Разпутин да се похвали как с правилно отношение и добро нейно настроение я е предразположил да му изпие чорабето.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Тоа па @БатеБончо ти как реши че ше предразполагам некви там съблезъби мангалки - щото им знам диалекта ли. Ми аз знам още 12 ама всичките ми пийват чойрабето не за тва а щото съм точен.БатеБончо написа: ↑Пон Фев 26, 2024 9:02 pm Надървеният колега е напълно прав. Това е Криси, която в текста на обявата си се пишеше Краси и когато се обърнеш към нея така, тя те поправяше троснато, че е Криси.
А ти бате си хапвай там кротко акитата по-добре и не философтвай много върху моето битие.
Иначе за ревюта те бива и ти си пич когато не намесваш пословично любимите ти кафяви "вкусотии" с глазура - та кютай там и се радвай на живота и глей така да направиш щото да не ти се стори твърде кратък (поне си мий зъбите след похапване на кафяво ромско ако, да не те заболАт после)
WTF