Някой има ли добър опит със sugardaters?
Някой има ли добър опит със sugardaters?
Правя проучване и се опитвам да разбера дали си струва да плащам абонамент за sugardaters. Някой да се е срещал и да е вкарвал?
Re: Някой има ли добър опит със sugardaters?
Питам, защото прочетох тази статия: https://www.viewsofia.com/article/56092 ... Balgariya-
-
- Благодарил: 115 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Кажи си че им правиш реклама и дай по един промо акаунт за 6 месеца на всеки от форума и ще видиш как ще го направим популярен.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
БигДеди, като прочете статията не разбра ли, че сайта няма да е успешен в България!?
Концепцията не е за нашите нрави. Любимата реплика на българката е:"Ама аз не съм такава!". Регистрирайки се, тя автоматично си татуира на челото - 'златотърсачка'. Ти представяш ли си малката силиконка с АМГ-то да се регистрира в тоя пропаднал сайт, или пък шугър дадито, който го е купил!?
Собствениците на сайта разчитат на депресирани чичовци, да набиват пари с цел да намерят евтина кифла за редовен секс. Сигурно няма да различат бот акаунтите. Това е по-зле от гепиме.
Абе я да те питам, ти какво точно търсиш? Да ебеш млади пички, като им правиш подаръци и ги водиш по почивки!? Е толкова ли нямаш успех в Инстаграм, Фейсбук, Тикток, Тиндър, че ще го играеш тестови пилот в некъв мижав сайт, който никой не го знае? Пък и ако си биг шугар деди, те кифлите сами ще те намират.
Концепцията не е за нашите нрави. Любимата реплика на българката е:"Ама аз не съм такава!". Регистрирайки се, тя автоматично си татуира на челото - 'златотърсачка'. Ти представяш ли си малката силиконка с АМГ-то да се регистрира в тоя пропаднал сайт, или пък шугър дадито, който го е купил!?
Собствениците на сайта разчитат на депресирани чичовци, да набиват пари с цел да намерят евтина кифла за редовен секс. Сигурно няма да различат бот акаунтите. Това е по-зле от гепиме.
Абе я да те питам, ти какво точно търсиш? Да ебеш млади пички, като им правиш подаръци и ги водиш по почивки!? Е толкова ли нямаш успех в Инстаграм, Фейсбук, Тикток, Тиндър, че ще го играеш тестови пилот в некъв мижав сайт, който никой не го знае? Пък и ако си биг шугар деди, те кифлите сами ще те намират.
Не правя реклама на никого. Просто бях любопитен дали някой от вас е пробвал този уебсайт, имайки предвид, че сте добре запознати със света на дамите. Според статията, изглежда, че уебсайтът е нов в България, но е активен в много европейски страни вече години, където, очевидно, е успешен. Така че, никой не е чувал за него в България, но в Европа изглежда, че е САЙТЪТ за такива видове аранжименти.водач_на_мпс написа: ↑Вто Мар 26, 2024 8:42 pm БигДеди, като прочете статията не разбра ли, че сайта няма да е успешен в България!?
И да, предпочитам идеята за приятелско преживяване без задръжки, вместо бърза среща. По-лесно е да намерите типа момичета, които търсят това на специализиран уебсайт, вместо в Instagram, Facebook, където дамите биха могли да го намерят обиденo.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
Хахаха съвсем не правиш реклама на мижавия сайт...
БигДади е жена ПР-ка!
1. Името БигДади може да го измисли само жена.
2. Имаш два коментара единствено за мизерния сайт.
3. Споделяш платена статия в пропаднал новинарник, бъкан от изскачащи поп-ъп реклами.
4. "света на дамите" - това само жена може да го напише. Кои дами, златотърсачките ли!? Те са курви. Да, запознати сме със света на курвите.
5. Хем не знаеш, хем настояваш колко успешен е измамния сайт в Европа. Ми за кво питаш като си по-информирана от нас!?
6. "приятелско преживяване без задръжки"
Да купувам подаръци на пъпчива стажантка ПР-ка, за да ѝ тъпчем путката и да си точим маркучу в устата ѝ, приятелско преживяване ли е според теб?
7. Баш Инстаграм и ТикТок са местата за такъв тип връзки. Ни съ прай, и ти ги ползваш.
БигДади е жена ПР-ка!
1. Името БигДади може да го измисли само жена.
2. Имаш два коментара единствено за мизерния сайт.
3. Споделяш платена статия в пропаднал новинарник, бъкан от изскачащи поп-ъп реклами.
4. "света на дамите" - това само жена може да го напише. Кои дами, златотърсачките ли!? Те са курви. Да, запознати сме със света на курвите.
5. Хем не знаеш, хем настояваш колко успешен е измамния сайт в Европа. Ми за кво питаш като си по-информирана от нас!?
6. "приятелско преживяване без задръжки"
Да купувам подаръци на пъпчива стажантка ПР-ка, за да ѝ тъпчем путката и да си точим маркучу в устата ѝ, приятелско преживяване ли е според теб?
7. Баш Инстаграм и ТикТок са местата за такъв тип връзки. Ни съ прай, и ти ги ползваш.
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 26 пъти
bigdaddy , никой не чете този тип клиширани статии.
Няма лошо, вършиш си работата, ама не се прави на дръж ми шапката.
Няма лошо, вършиш си работата, ама не се прави на дръж ми шапката.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Ахаха - "света на дамите" баткоо насрах се от смехbigdaddy написа: ↑Сря Мар 27, 2024 10:24 amНе правя реклама на никого. Просто бях любопитен дали някой от вас е пробвал този уебсайт, имайки предвид, че сте добре запознати със света на дамите. Според статията, изглежда, че уебсайтът е нов в България, но е активен в много европейски страни вече години, където, очевидно, е успешен. Така че, никой не е чувал за него в България, но в Европа изглежда, че е САЙТЪТ за такива видове аранжименти.водач_на_мпс написа: ↑Вто Мар 26, 2024 8:42 pm БигДеди, като прочете статията не разбра ли, че сайта няма да е успешен в България!?
И да, предпочитам идеята за приятелско преживяване без задръжки, вместо бърза среща. По-лесно е да намерите типа момичета, които търсят това на специализиран уебсайт, вместо в Instagram, Facebook, където дамите биха могли да го намерят обиденo.
Ние тука сме добре запознати със света на курвите мацко. И се чуда чии го дървиш при назе освен ако не желаеш да се присъединиш към тях - то нема лошо ние ше те опънеме и ше изкараш некой лев. Ама другите бабини девитини дето ни ги разтягаш за специализирани сайтове и приятелско изживяване си ги запази за реклама некъде другаде - назе ни интересува за колко примерно съ плющиш да та изкецаме здравата. И не бъркай приятелството с ебането че ше изфлющиш некой път яката.
WTF
Май не намирам българки и затова питам. Сравняват ме с румънки и гъркини, но вие вярвате в каквото искате да вярвате. Не е мой дълг да те убеждавам в каквото и да било.