Добра на интим и ръченица
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Genehirsh1
- Благодарен: 3 пъти
-
ImWithMolly
- Благодарил: 24 пъти
- Благодарен: 31 пъти
-
Ronaldd
- Благодарил: 129 пъти
- Благодарен: 37 пъти
Re: Добра на интим и ръченица
На какъв интим бре,колеги, при тази не е ли само отегчена ръчка? Поне така да споделяли колеги. Е, и вяло показване на силикон?
-
ImWithMolly
-
Ronaldd
- Благодарил: 129 пъти
- Благодарен: 37 пъти
Стига бе.....а каква е цената,че тъкмо ми трябва?
-
ImWithMolly
Скубане гръб,корем,уй и две чекии беше 90.Ronaldd написа: ↑Нед Май 12, 2024 6:42 amСтига бе.....а каква е цената,че тъкмо ми трябва?
-
Bedata
- Благодарил: 328 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Коя е, къде се намира, че някой е забравил да постне телефонен номер?
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 90 пъти
- Благодарен: 108 пъти
Re: Добра на интим и ръченица - Силвана
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-o ... t-10224417
https://www.alo.bg/kolo-maska-10601777
0882397110
Силвана
Тя се намира в редута
Форумния фантазьор

-
Bedata
- Благодарил: 328 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Re: Добра на интим и ръченица - Силвана
120лв?!?!🫣Jo99 написа: ↑Пон Дек 15, 2025 9:01 amhttps://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-o ... t-10224417
https://www.alo.bg/kolo-maska-10601777
0882397110
Силвана
Тя се намира в редута
А да знаеш друга в София да предлага коло маска(без лазерна епилация и подобни) за мъже?
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
-
razputin
- Благодарил: 289 пъти
- Благодарен: 470 пъти
- Обратна връзка:
Я гле. Таа последната ша я зема, да я вода при един, че ми дължи млого кинти, та да го разкове.
Само кат я види шса напикае завалията.
Само кат я види шса напикае завалията.
Коса расте, акъл не доада
-
ejobejo
- Благодарен: 36 пъти
Да, малко е баба Яга, работи вече над 20 години, не й е лесно и на нея...
-
razputin
- Благодарил: 289 пъти
- Благодарен: 470 пъти
- Обратна връзка:
То некой ако си мисли, че таа работа с масажите или курвалъка а лесна, да въри да я работи.
Лошото е, че млого кифли с некъв фасон сметат дето тва са си пари от въздуха и баш така са опитват да ги изкарат и им са получава па страда клиентелата, щот е без акъл.
Ма има и друго - не е зле а са погледнеш в огледалото преди да земе а го работиш тва или да знаеш коги а са запреш поне с ръченицата и да си останеш на масажи.
Лошото е, че млого кифли с некъв фасон сметат дето тва са си пари от въздуха и баш така са опитват да ги изкарат и им са получава па страда клиентелата, щот е без акъл.
Ма има и друго - не е зле а са погледнеш в огледалото преди да земе а го работиш тва или да знаеш коги а са запреш поне с ръченицата и да си останеш на масажи.
Коса расте, акъл не доада
-
Pizzetti
- Благодарил: 45 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Кака Вили. Ходил съм при нея преди сигурно 10 години. Тогава коментираха, че дава всичко. Буквално. Няма няма. Ама аз защо ходих - да се чуди човек. Нито имам някакви нестандартни желания, нито нищо. Може би от любопитство. Не бих повторил (и не съм). А сега нямам представа вече какво представлява. Още тогава беше много зле. Някъде на Патриарха около Аптеката май й беше бърлогата.ejobejo написа: ↑Сря Дек 17, 2025 11:27 am Аз знам:
https://samo.sex/sofia/8419-mel-masazhi-i-oshte-neshto
Само от отношението не мога да се оплача - доколкото си спомням. Поне тогава.
-
ejobejo
Не е лесна, така е - трябва да ти идва отвърте, а повечето го правят по задължение и това е основен проблем. И не е толкова важен външния вид, а отношението...razputin написа: ↑Чет Дек 18, 2025 12:50 pm То некой ако си мисли, че таа работа с масажите или курвалъка а лесна, да въри да я работи.
-
ejobejo
Работи от над 20 години, отдавна не е на Патриарха, сега е в Надежда (Триъгълника). Тя е наистина като Напстер (който го помни) - няма няма, всичко имаше и там, и при неяPizzetti написа: ↑Чет Дек 18, 2025 5:13 pmКака Вили. Ходил съм при нея преди сигурно 10 години. Тогава коментираха, че дава всичко. Буквално. Няма няма. Ама аз защо ходих - да се чуди човек. Нито имам някакви нестандартни желания, нито нищо. Може би от любопитство. Не бих повторил (и не съм). А сега нямам представа вече какво представлява. Още тогава беше много зле. Някъде на Патриарха около Аптеката май й беше бърлогата.ejobejo написа: ↑Сря Дек 17, 2025 11:27 am Аз знам:
https://samo.sex/sofia/8419-mel-masazhi-i-oshte-neshto
Само от отношението не мога да се оплача - доколкото си спомням. Поне тогава.