Встреча 400 лев час - 0878576595

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
deep
Мнения: 108
Регистриран на: Пон Юли 05, 2021 8:56 am
Благодарил: 50 пъти
Благодарен: 36 пъти

Re: Встреча 400 лев час - 0878576595

Мнение от deep »

natoporchen написа: Пет Сеп 13, 2024 12:07 pm
Говедо написа: Вто Сеп 10, 2024 10:18 pm но от опит мисля, че в България, много по вероятно е да я осъдят нея за проституция
Ти го мислиш така, но в България от малко над две години проституцията и просията не са престъпление и не се преследват криминално. Лично Свети Гешев сезира Конституционнио Съд да отмени въпросните членове от НК.
Не си много информиран за специалист по всичко - от много преди това проституцията не е престъпление.
От друга страна неплащането на данъци е. Съзнателното бездействие по отношение на криминална дейност, за която знаеш (като помагачество и склоняване) също е. Също така рекет, пране на пари, заплашване, разпространение на наркотици и др. често съпровождащи проституцията дейности, за които една канална проститутка знае, но не сигнализира.
Така че много проститутки има за какво да се притесняват също и често са обект на тормоз и рекет от корумпирани ченгета/мафия точно защото в почти всички случаи нито декларират и плащат данъци, нито са еталон за съвестни граждани.

Но също така има и умни и съвестни жени сред тях, които често работят под радара и са помислили малко по-сериозно преди да се впуснат в това начинание. На тях им дреме капата.
И такива като тях като плесне някой сополко в коврите и ги заобсъждат все едно са месо в кланица и нямат семейства или личен живот и напливът на селяни ги принуди да се покрият е когато нещата стават прекалени.
Smart Men Don't Get Married
Публикувай отговор