0886278415
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 94 пъти
- Благодарен: 101 пъти
Re: 0886278415
НЕ, НЕ и пак НЕ.
Жената е реална. Не е професионален масажист, услуга "масаж" няма да получите. Гласът й е като на Марияна, разбирай като този на Джоко Росич. Фигурата е същата, висока жена, дълги крака.
Но има много сериозен здравословен проблем.
Единственото, за което бихте си помислили е да си тръгнете веднага.
Жената е реална. Не е професионален масажист, услуга "масаж" няма да получите. Гласът й е като на Марияна, разбирай като този на Джоко Росич. Фигурата е същата, висока жена, дълги крака.
-
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 38 пъти
Знам я от преди години - беше в Надежда /на края на града/, всички знаете това студио до травопоста. После в Овча купел /старата част/ и по едно време на най стария адрес на Чилаута. Свалила е много килограми и ми изглежда болнава на снимките. Притеснявам се от новия и външен вид - не знам какво и е. Виждал съм и обяви с нейни снимки в Пловдив. Никъде не се задържа продължително време, малко е странна и шантава, вече трябва да е и на бая години. Който харесва по дърти /около 50-те/ може да пробва. Някои от вас със сигурност са били при нея - я в Надежда, я на друго место, но едва ли я помнят, щото често сменя салоните, а и има продължителни периоди в които не работи. Бил съм при нея преди 4-5 години, около 7-8 пъти на три различни масажни салона - винаги има проблеми с колежките и.
Последно промяна от Чекиджията на Сря Яну 22, 2025 10:16 pm, променено общо 1 път.
Бил съм при нея в Пловдив.
Само като я видях на живо и ми се отщя всичко.
Тежко зависима от дрогата жена. Мисля че има и психични проблеми, защото погледа и беше като на луда и с едно ярко червено червило омазано по цялата мутра.
Посрещна ме добре и беше любезна, личеше си че иска да ме предразположи, но й отказах масажа с предтекс че няма баня в студиото.
Стана ми жал, дадох й 30 лв и си тръгнах, а тя за малко да се раплаче и не спря да ми благпдари...
Само като я видях на живо и ми се отщя всичко.
Тежко зависима от дрогата жена. Мисля че има и психични проблеми, защото погледа и беше като на луда и с едно ярко червено червило омазано по цялата мутра.
Посрещна ме добре и беше любезна, личеше си че иска да ме предразположи, но й отказах масажа с предтекс че няма баня в студиото.
Стана ми жал, дадох й 30 лв и си тръгнах, а тя за малко да се раплаче и не спря да ми благпдари...
Нищо общо със снимките,чак я питах…. ама ти ли си масажиската !Гадна циганка , която нз къде се намира
-
- Благодарил: 152 пъти
- Благодарен: 256 пъти
- Обратна връзка:
Чак не се ли научи как са пише таа дума за жена дето извършва масажи, поне от толкова лъскане на бастуна тва да беше схванал барем.
Коса расте, акъл не доада
Какъв и е сериозния здравословен проблем, който констатираш, още докато я видиш? Физиологичен, поведение или.. защото за 20-30сек. освен, ако не е от 4-ти километър..БатеБончо написа: ↑Сря Яну 22, 2025 8:56 pm НЕ, НЕ и пак НЕ.
Е да, иначе за толкова кратко време, ако не е истински "луд" отсрещния, няма как да дадеш оценка..