Пиченца за френска
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Пиченца за френска
Здравейте пичове от скоро съм в София и реших да опитам водите тук. Препоръчайте момичета само за френска не ме интересуват други форми на секс? Това е въпроса следват пожеланията с които може или не може. Принципно е бонус ако с доплащане може да и зацапам муцунката вадя много хайвер така че ако е някоя която се кефи на тва направо топ. Желателно е да има мръснишка физиономия тялото не ми е толкова важно ама нали колкото по стройно и цицоресто толкова по добре, цената колкото толкова не е нещо което правя всеки ден че да ми пука толкова. Мерси!
-
- Благодарил: 152 пъти
- Благодарен: 256 пъти
- Обратна връзка:
Re: Пиченца за френска
Овай катка шарен пипи
Бааахси грозната сиганска разпоретина ми рекламираш.
Тва мяза на некво зелено извънземно пребозало със сярна киселина в Кремиковци завода.
Аре а сводничите некви нормални сиганки дето жуките им не са залепени на ньоса поне или сменете фотографа, че антибукес калитка вашта мама муло.
Коса расте, акъл не доада
Re: Пиченца за френска
егати тъпия сайт
една нормална жена няма там
или поне на мен нито една не ми хареса
всичките изглеждат изкуствено, напомпани и нарисувани силиконки