Хахахахахаха разпутьо го разцепиха от ебанrazputin написа: ↑Пет Яну 31, 2025 9:56 pm Хихи малкия олигофренясал шизоиден дебилен чекиджия с разпрания задник @Jo99 са оплаква от много профили, от неразбиране и от педераси.
Баси вица
Разкажи го тва на другата жендер булка @leniporut в семейството ви докато си бъркате в гъзовете с нея доде ви го подават манафите и може да се окаже, че си успел да задоволиш некой в тоа твой безмислен живот на тъп добитък.
https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9992091 -- 0895934090
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9992091 -- 0895934090
-
- Благодарил: 152 пъти
- Благодарен: 256 пъти
- Обратна връзка:
Дебил, нещо се бъркаш с баща ти щот манафите са му разпрали гъза та да му направат прават бебе и да си го кръстите с поредния прекор JoXX
Коса расте, акъл не доада
0895934090 И аз съм против да се досажда на обикновените масажистки,ама не както вас защото ги боготворите,а като не става на място или с бакшиш да си ебе майката. Вие сте симповете като ги обсъждате и се помислят за много желани и как всички искаме да спим с тях ? Като гледам въпросната отива към милф,дали като много не е бивша курва тук или да го е разтягала я в Германия я Холандия и сега се прави на Аз не съм такава :Д Били бизнес дами,взели кредит и си отворили салон обичайните им приказки а саобикновени курветини,които лъскат тайно и си мислят че само те знаят и се мислят за бизнес дами. И колко от тях дори едновременно имат обяви в компаньонки и в Рехабилитация и масажи или в еротични масажи и пак си мислят че не знаем.Jo99 написа: ↑Пет Яну 31, 2025 8:47 pmПрав си ПицеттиPizzetti написа: ↑Пет Яну 31, 2025 3:39 pm Добре, де. Ясно, че чете тук. Като започнете да пишете глупости - какво очаквате да се случи? Освен или да изтрие обявата и да вдига само на редовни или да спре с екстрите. Всеки път го играем едно и също и не вдявате.
Тия, които не са в еротичните, могат с един да легнат, на друг да се съблекат по прашки, а на трети да откажат и ръчна. Ходете, пробвайте, не хапят.
Но за съжаление пълно с педали тука като Хълк, razputin , и още не знам си колко профила тия двама
педерунгели имат
И не разбират , кво им се говори.
Педала си остава педал за цял живот
https://www.alo.bg/profesionalni-lecheb ... ji-9816042
0878273965
0885971883
За симповете запознайте се това е поредната бивша курва ,която от написания в обявата и текст единственото вярно е че има дългогодишен стаж,но не за каквото е обявата През годините работеше на няколко места,и в еротични салони, дори за малко беше в прочутия бардак салон в Лозенец до хотел Маринела. Сега се е снимала по тениска,но има дълги увиснали цици,но все пак големи заради което ходехме при нея. Като гледам критическата я е хванала,още тогава беше почнала да оплешивява,балкона колкото беше увиснал само прани чорапи трябва да е сега. Но не взимаше скъпо и си заслужаваше. Преди за тези пари пълна програма сигурно е правила,а вие ми говорите да се държим с масажистките и рахабилитаторките( бивши или настоящи курви) като с дами и не вярвате че повечето са такива и само целта им е да вдигат цената,за да си пробират на кой да лапат и затова се правят че няма секс услуги. Тази освен рехабилитация и масаж на курове друго не може да прави,и сводника и се е прекфалифицирал на масажист сигурно и него го има в обявите им :Д И извършват разнородни дейности като хоспис за възрастни в Банкя,продажба на пиявици,имат си и плод зеленчук и му търсят продавачка-Бул Монтевидео Овча купел,Спирка бл 527 на 10 м от спирката
И знае за форума още от времето на датата и само трие обяви :Д За нея си трайкате,сигурно защото ви приема още за " рехабилитация ". С парите от годините курвалък ги е вложила в бизнеси
Камелия истинска магьосница на лечебните масажи! С нейната специализирана експертиза и дългогодишен опит, тя е тук, за да ви помогне да се почувствате в хармония с тялото и душата си. Вашият билет към спокойствието и хармонията. Със своята фокусирана техника и успокояваща атмосфера, Камелия създава перфектния оазис за почивка, който да ви избави от натрупаното напрежение и да ви върне усещането за лекота и радост.
Всеки масаж е индивидуално настроен и внимателно съобразен с вашите нужди. Не пропускайте възможността да се погрижите за себе си и да се потопите в света на релаксацията с масажите на Камелия. Резервирайте своята сесия днес и открийте какво е истинското удоволствие!
30 Мин 85 лв
60 Мин 125 лв
90 Мин 165
0878273965
0885971883
За симповете запознайте се това е поредната бивша курва ,която от написания в обявата и текст единственото вярно е че има дългогодишен стаж,но не за каквото е обявата През годините работеше на няколко места,и в еротични салони, дори за малко беше в прочутия бардак салон в Лозенец до хотел Маринела. Сега се е снимала по тениска,но има дълги увиснали цици,но все пак големи заради което ходехме при нея. Като гледам критическата я е хванала,още тогава беше почнала да оплешивява,балкона колкото беше увиснал само прани чорапи трябва да е сега. Но не взимаше скъпо и си заслужаваше. Преди за тези пари пълна програма сигурно е правила,а вие ми говорите да се държим с масажистките и рахабилитаторките( бивши или настоящи курви) като с дами и не вярвате че повечето са такива и само целта им е да вдигат цената,за да си пробират на кой да лапат и затова се правят че няма секс услуги. Тази освен рехабилитация и масаж на курове друго не може да прави,и сводника и се е прекфалифицирал на масажист сигурно и него го има в обявите им :Д И извършват разнородни дейности като хоспис за възрастни в Банкя,продажба на пиявици,имат си и плод зеленчук и му търсят продавачка-Бул Монтевидео Овча купел,Спирка бл 527 на 10 м от спирката
И знае за форума още от времето на датата и само трие обяви :Д За нея си трайкате,сигурно защото ви приема още за " рехабилитация ". С парите от годините курвалък ги е вложила в бизнеси
Камелия истинска магьосница на лечебните масажи! С нейната специализирана експертиза и дългогодишен опит, тя е тук, за да ви помогне да се почувствате в хармония с тялото и душата си. Вашият билет към спокойствието и хармонията. Със своята фокусирана техника и успокояваща атмосфера, Камелия създава перфектния оазис за почивка, който да ви избави от натрупаното напрежение и да ви върне усещането за лекота и радост.
Всеки масаж е индивидуално настроен и внимателно съобразен с вашите нужди. Не пропускайте възможността да се погрижите за себе си и да се потопите в света на релаксацията с масажите на Камелия. Резервирайте своята сесия днес и открийте какво е истинското удоволствие!
30 Мин 85 лв
60 Мин 125 лв
90 Мин 165
-
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 38 пъти
Верно е всичко освен това, че няма бизнеси а само си покрива разходите - ако не ме е лъгала, а и ми се оплака че доходите и не стигат. Възможно е и с тоя дето живее да я експлоатира и финансово - не ме интересува, но не е забогатяла със сигурност.Duh написа: ↑Съб Фев 01, 2025 12:27 pm 9816042_133241450_big.jpghttps://www.alo.bg/profesionalni-lechebni-masaji-9816042
0878273965
0885971883
30 Мин 85 лв
60 Мин 125 лв
90 Мин 165
Некои от вас са били при нея - имаше едно голямо куче дето лае в един мизерен апартамент в западен квартал - мисля че Красна поляна.
С внимателен и правилен подход при нея може да получите много неща, но не мисля че хигиената и е добра и вече за мен е безинтересна.
Едва ли е в критическа - щото не е стигнала още тая възраст, не че не се случва инцидентно при някои и по рано - според мен не се подържа и не влага старание във външния си вид и ми миришеше още преди години /не съм бил при нея поне 4-5 години/.
Даде ми да я опръскам по лицето - тогава бях по млад и пръсках повече, но си миришеше а и не съм сигурен дали се хигиенизира след всеки клиент. Не взимаше и много пари, но не ме кефи достатъчно да я пробвам пак. Със сигурност на място предлага повече от описаното в обявите и.
Да,аз ходех само заради циците.То иначе за какво като не беше поддържана. Никакъв външен вид,разрошена оредяваща коса,липсващи вежди и жълтеникави зъби и ти пада. Но циците оправяха положението. Щом казваш така че може нейния бизнес да са само пиявиците,а бизнесите на тъпкача и Като не мислят на младини страдат на старини,но сега не искам да я виждам как изглежда в лицето щом и снимката може да е стара.Чекиджията написа: ↑Пон Фев 03, 2025 8:35 pmВерно е всичко освен това, че няма бизнеси а само си покрива разходите - ако не ме е лъгала, а и ми се оплака че доходите и не стигат. Възможно е и с тоя дето живее да я експлоатира и финансово - не ме интересува, но не е забогатяла със сигурност.Duh написа: ↑Съб Фев 01, 2025 12:27 pm 9816042_133241450_big.jpghttps://www.alo.bg/profesionalni-lechebni-masaji-9816042
0878273965
0885971883
30 Мин 85 лв
60 Мин 125 лв
90 Мин 165
Некои от вас са били при нея - имаше едно голямо куче дето лае в един мизерен апартамент в западен квартал - мисля че Красна поляна.
С внимателен и правилен подход при нея може да получите много неща, но не мисля че хигиената и е добра и вече за мен е безинтересна.
Едва ли е в критическа - щото не е стигнала още тая възраст, не че не се случва инцидентно при някои и по рано - според мен не се подържа и не влага старание във външния си вид и ми миришеше още преди години /не съм бил при нея поне 4-5 години/.
Даде ми да я опръскам по лицето - тогава бях по млад и пръсках повече, но си миришеше а и не съм сигурен дали се хигиенизира след всеки клиент. Не взимаше и много пари, но не ме кефи достатъчно да я пробвам пак. Със сигурност на място предлага повече от описаното в обявите и.
Презентираш си СиВито ли недоклатено педалче ?
И кво разправяш , такъв си още от съвсем малък когато чичо ти те завари зад сайванта да лъскаш на прабабати и си поиграхте на чичо доктор ?
Комплексирани боклуци с къси чурки като теб , никога не ходили и споделящи "опит" единствено на база прочетено и чуто по телефона са достойни единствено за презрение !