Курви в Сливен има ли
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 20 пъти
- Благодарен: 27 пъти
-
- Благодарил: 49 пъти
- Благодарен: 80 пъти
Re: Курви в Сливен има ли
Такива обяви без снимки са си "руска рулетка" за мен. Дори и да е истина и да има реална жена, сигурно ще е грозна 90кг.циганка.
-
- Благодарил: 20 пъти
- Благодарен: 27 пъти
-
- Благодарил: 49 пъти
- Благодарен: 80 пъти
Възмовно е, не твърдя обратното колега. Дано да си прав, и аз съм "откривател: по душа но човек не знае докато не пробва.ImWithMolly написа: ↑Пет Окт 29, 2021 9:16 am Най добрите ми попадения са били добре написани обяви без снимки.
-
- Благодарил: 128 пъти
- Благодарен: 20 пъти
Колеги,
Споделете някоя проверена от Сливен.
Може да е за масаж, може за свирка...
Да убия един-два часа...
Споделете някоя проверена от Сливен.
Може да е за масаж, може за свирка...
Да убия един-два часа...
И аз питах, в раздела за масажи, но без отговор... В alo'то няма нито 1 обява със снимка, която да ми изглежда реална....
-
- Благодарил: 128 пъти
- Благодарен: 20 пъти
Гледам в Поморие една с яко бразилско дупе:
https://www.alo.bg/7881749
https://adamieva.info/obiava-4667709/pr ... eks-40-mlv
Чух че била от Сливен.
Някой пробвал ли я е?
https://www.alo.bg/7881749
https://adamieva.info/obiava-4667709/pr ... eks-40-mlv
Чух че била от Сливен.
Някой пробвал ли я е?
Безотговорна .В поморие първо ми каза че е на плаж.После ми насрочи час за 9 сутринта на следващият ден.Така си чаках и си тръгнах, даже не благоволи едно извинявай да каже .А ми пишеше и насрочваше часове във вайбър.
Привет, колеги. Пиша с надеждата да съживим темата за Сливен, защото явно и тя като компаньонките в града е позамряла.
Първо да попитам - някой има ли добри впечатления от някоя от постоянно пребиваващите в града? С тези преминаващите напоследък постоянно попадам на греди и предпочитам нещо сигурно. За съжаление Михаелка нещо се изгуби. Ако някой има информация какво става с нея ще съм благодарен.
От работещите в момента може да се каже, че повечето съм ги пробвал и споделям кратки впечатления.
Бабката от ало с терен до лидл вече е трагедия. Преди години ставаше за краен случай и цените бяха много народни. Сега не препоръчвам изобщо.
Милена - много се е отпуснала и терена е адска мизерия. Преди ставаше, вече не.
Снежанка или както се нарича сега няма смисъл да я коментирам.. отврат. Русата и колежка с която работят двете също.
Като цяло последните една две години се оказва мисията невъзможно да посетиш нещо прилично в града.
Какви са вашите впечатления?
Първо да попитам - някой има ли добри впечатления от някоя от постоянно пребиваващите в града? С тези преминаващите напоследък постоянно попадам на греди и предпочитам нещо сигурно. За съжаление Михаелка нещо се изгуби. Ако някой има информация какво става с нея ще съм благодарен.
От работещите в момента може да се каже, че повечето съм ги пробвал и споделям кратки впечатления.
Бабката от ало с терен до лидл вече е трагедия. Преди години ставаше за краен случай и цените бяха много народни. Сега не препоръчвам изобщо.
Снежанка или както се нарича сега няма смисъл да я коментирам.. отврат. Русата и колежка с която работят двете също.
Като цяло последните една две години се оказва мисията невъзможно да посетиш нещо прилично в града.
Колега,прати телефони и инфо,аз ти препоръчвам Ива,няма да съжалявашGYGA33 написа: ↑Вто Фев 04, 2025 4:41 pm Привет, колеги. Пиша с надеждата да съживим темата за Сливен, защото явно и тя като компаньонките в града е позамряла.