Някой с мнение

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
defazster

Някой с мнение

Мнение от defazster »

https://adamieva.info/obiava-4797839/masazhi
От доста време я оглеждам ,но бих заложил на мнението на някой колега.
Благодаря предвалително
themorph
Благодарил: 1 път
Благодарен: 3 пъти

Re: Някой с мнение

Мнение от themorph »

Има писано за нея, ама си трие обявите и пуска наново. Не съм ходил, но съм я засичал на живо в квартала (Снимките са стари и са пипани). Не бих се навил да отида. Не си спомням да е имало положителни менения.
Аватар
pizdec
Благодарил: 32 пъти
Благодарен: 42 пъти

Мнение от pizdec »

Споменаваха се зарази, звучеше като реални впечатления, не като черна пиар-кампания.
ejobejo
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 12 пъти

Мнение от ejobejo »

Там има всичко, но си е само за бабоеби ;)
Iwailo
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 34 пъти

Мнение от Iwailo »

ejobejo написа: Пон Мар 24, 2025 8:46 am Там има всичко, но си е само за бабоеби ;)
Ходил съм преди 6-7 години,тогава си беше дъртичка и трътлеста не съм повтарял.Старае се както е казал по горе колегата има всичко но трябва да си много корав да се бориш с бабки.
Kumalisa69
Благодарен: 1 път

Мнение от Kumalisa69 »

Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.
Още докато бях по корем си вкара езика в ануса ми. Обърнах се и продължи да ми лиже гъза, изпразни ме с уста. Не съм повтарял. Грозна и дебела. До нея има фризьорски салон, дискретност няма
Pizzetti
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 49 пъти

Мнение от Pizzetti »

Kumalisa69 написа: Пон Мар 24, 2025 11:32 pm Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.
Още докато бях по корем си вкара езика в ануса ми. Обърнах се и продължи да ми лиже гъза, изпразни ме с уста. Не съм повтарял. Грозна и дебела. До нея има фризьорски салон, дискретност няма
Абсолютно същото и с мен преди ... абе много години. Още беше в Орландовци.
Iwailo
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 34 пъти

Мнение от Iwailo »

Pizzetti написа: Вто Мар 25, 2025 10:44 am
Kumalisa69 написа: Пон Мар 24, 2025 11:32 pm Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.
Точно така е,много е палава но да си със затворени очи.
Pizzetti
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 49 пъти

Мнение от Pizzetti »

Iwailo написа: Вто Мар 25, 2025 8:14 pm
Pizzetti написа: Вто Мар 25, 2025 10:44 am
Точно така е,много е палава но да си със затворени очи.
И поне с два преерватива бих добавил... :)
Публикувай отговор