Някой ходил ли е при тази. Моля споделете мнение и струва ли си ?
https://www.alo.bg/new-girl-9603524
Някой бил ли е с тази?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Някой бил ли е с тази?
@beserious1 Трол-манафа , е ходил.Shans552 написа: ↑Пон Юни 09, 2025 1:05 pm Някой ходил ли е при тази. Моля споделете мнение и струва ли си ?
https://www.alo.bg/new-girl-9603524
Той при всички е бил психопата.
Да го имате на предвид че не наред с манафската кратуна.
И си търси постоянно кой да го цепи в анусяяяя
-
- Благодарен: 65 пъти
5 акаунта, 50 самоличности, 500 телепортации(явно си във Варна в момента, за обяд в Перник привечер в Пловдив, нощувка в Унгария
) в други граддове и държави, 5000 поста, 50 000 масажа, 500 000 дози антидепресанти без никакъв ефект 
Предния ти акаунт за психоеротика беше Jo9 сегашния Jo99 надявам се да бъдеш последователно куку и следващия да е Jo999

Предния ти акаунт за психоеротика беше Jo9 сегашния Jo99 надявам се да бъдеш последователно куку и следващия да е Jo999

То си е моя работа колко акаунта ще имам.beserious1 написа: ↑Пон Юни 09, 2025 2:56 pm 5 акаунта, 50 самоличности, 500 телепортации(явно си във Варна в момента, за обяд в Перник привечер в Пловдив, нощувка в Унгария) в други граддове и държави, 5000 поста, 50 000 масажа, 500 000 дози антидепресанти без никакъв ефект
Предния ти акаунт за психоеротика беше Jo9 сегашния Jo99 надявам се да бъдеш последователно куку и следващия да е Jo999![]()
Манафа не може да ми дава наклон.
Айде отивай да те пляскат в анала, манафе.

-
- Благодарен: 65 пъти
Разбира се, че не ти е проблем да си лигав психопат, това е очевидно.
Не ти е проблем да си признаеш макар и с други думи "да бе аз съм изрод с мания да слагам линкове към обяви на масажистки, луд съм не ми пука"
Но след като не отричаш че си изрод поне кажи да си оправим залозите с Хълк - по рождение ли лигав безполезен зеленчук?
Не ти е проблем да си признаеш макар и с други думи "да бе аз съм изрод с мания да слагам линкове към обяви на масажистки, луд съм не ми пука"

Но след като не отричаш че си изрод поне кажи да си оправим залозите с Хълк - по рождение ли лигав безполезен зеленчук?