https://www.alo.bg/erotichni-masaji-10454103
Не препоръчвам! Получих обрив след посещението си при нея. Пуснал съм кръвни ще пиша какво е излязло. Пазете се!!!
Само аз ли съм карък
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 213 пъти
- Благодарен: 365 пъти
- Обратна връзка:
Re: Само аз ли съм карък
Само си тизе явно ма за тва па си пущил спам като за трима каръци. За един обрив орева орталъка в три теми деба.
Ма нищо - скокни два три пъти наместо и ако ти не окапе пацата начи така ти не връви та и за карък не моа са класираш на челно место.
Ма нищо - скокни два три пъти наместо и ако ти не окапе пацата начи така ти не връви та и за карък не моа са класираш на челно место.
Коса расте, акъл не доада
То да беше само това като симптоми да не рева.
Пробвай я и ще видиш резултата защото моя излезе и не е нещо добро!
-
- Благодарил: 213 пъти
- Благодарен: 365 пъти
- Обратна връзка:
Ба шса разкарвам язе за некви курвенски истории до Варна.
Имало нещо. И кво нещо каеш излезе - зайче ? То тва нещо има ли си диагноза, ако го има.
А снимай па снимай го тоа резултат или го препиши.
И ползвайте ги тиа капути по предназначение деба стига рИвахтИ кат си го заглобвате на сека втора у дупките без предпазител.
Имало нещо. И кво нещо каеш излезе - зайче ? То тва нещо има ли си диагноза, ако го има.
А снимай па снимай го тоа резултат или го препиши.
И ползвайте ги тиа капути по предназначение деба стига рИвахтИ кат си го заглобвате на сека втора у дупките без предпазител.
Коса расте, акъл не доада