Нов мускулест милф 0887980546

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 240 пъти
Благодарен: 391 пъти
Обратна връзка:

Re: Нов мускулест милф 0887980546

Мнение от razputin »

Ооо, дека одиш бе николаЖвръц. Паролата ли си забравИ от лечението с диазепам ? Тука си са заимал със силна шизоидна конкуренция доде та немаше, кво ша праиш не та знам. :mrgreen: :twisted:
Я по-добре виж та обсъди неко нов метод да лъскаш с приятели на лични па яла после пак да са изЖвръцаш тука :twisted: :mrgreen:
Коса расте, акъл не доада
deep
Благодарил: 101 пъти
Благодарен: 73 пъти

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Нед Авг 03, 2025 7:17 pm
deep написа: Съб Апр 19, 2025 5:05 am
Nikolaj написа: Чет Апр 17, 2025 7:43 pm

Гротестната физиономия е и "благодарение" на анаболите които взима във фитнеса. Мъжките хормони са и дошли в повече.А като добавим и психичните отклонения е ясно защо изглежда така. Сега терена го е махнала като опция в обявата си,и ходи само на чужд. Явно знае за форума или е чела какво се пише за нея
Верно ли г-н Преразказвач?
Ако имаш нещо полезно за казване го напиши. Ако нямаш,а ти нямаш :D си извади спокойно вибратора смени му батериите и си го сложи обратно че нещо гледам си се изнервил. :D :D :D
Абе кретеноид. Вземи и се гръмни в тъпата чутура. Като нямаш нищо за казване от къв зор преразказваш? Олигофрен.
Това е меко казано. Пълна мърша си. Пълна.
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
razputin
Благодарил: 240 пъти
Благодарен: 391 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Е как от къв зор - той да отвори бузките, мое па да го огрее, ма не осъзнава, че просто ша се н@сере, както винаги ;)
Коса расте, акъл не доада
Nikolaj
Благодарил: 69 пъти
Благодарен: 92 пъти

Мнение от Nikolaj »

deep написа: Съб Авг 16, 2025 5:29 pm
deep написа: Съб Апр 19, 2025 5:05 am

Верно ли г-н Преразказвач?
Ако имаш нещо полезно за казване го напиши. Ако нямаш,а ти нямаш :D си извади спокойно вибратора смени му батериите и си го сложи обратно че нещо гледам си се изнервил. :D :D :D
Абе кретеноид. Вземи и се гръмни в тъпата чутура. Като нямаш нищо за казване от къв зор преразказваш? Олигофрен.
:D Ти верно си много зле. Ниско интелигентните са точно като теб повтарят като малоумни едни и същи фрази щото мозъка им нищо оригинално не може да роди. :D А кой е кретен и кой не ти се вижда. Щом олигофрени като теб се интересуват и ходят при тая тиня https://www.alo.bg/4009330. кажи ми за какъв да те смятат хората. Бе ти малко самоуважение поне като мъж нямаш ли.? Или казваш ти е кеф да се буташ с утайките,циганите и наркоманите които ходят при тая,а? :D А тук се напъваш да изглеждаш знаещ ,а? :D Майко мила с какво тъпо парче съм си губил времето да му отговарям. Оня другото ти приятелче razputin - чо и той като теб че и скаран с грамотното писане . Нещастници. :D :P
beserious1
Благодарен: 84 пъти

Мнение от beserious1 »

Nikolaj написа: Съб Авг 30, 2025 8:27 pm
deep написа: Съб Авг 16, 2025 5:29 pm

:D Ти верно си много зле. Ниско интелигентните са точно като теб повтарят като малоумни едни и същи фрази щото мозъка им нищо оригинално не може да роди. :D А кой е кретен и кой не ти се вижда. Щом олигофрени като теб се интересуват и ходят при тая тиня https://www.alo.bg/4009330. кажи ми за какъв да те смятат хората. Бе ти малко самоуважение поне като мъж нямаш ли.? Или казваш ти е кеф да се буташ с утайките,циганите и наркоманите които ходят при тая,а? :D А тук се напъваш да изглеждаш знаещ ,а? :D Майко мила с какво тъпо парче съм си губил времето да му отговарям. Оня другото ти приятелче razputin - чо и той като теб че и скаран с грамотното писане . Нещастници. :D :P
Ще си позволя отново да спомена, че много го надценяваш.
Тази "тиня" е когато реши да оиде при нещо по-така, като реши да се потопи в лукс.
Капацитета му е Адам и Ева което лесно можеш да видиш в по-старите му постове :)
Беззъби баби които си държат ченето в чаша до леглото по негови думи:
deep написа: Пет Сеп 16, 2022 8:26 pm Твърде скромен ти е опита явно, повечето по-възрастни компаньонки на 50+ нямат вече ентусиазма отпреди години, но пък имат куп проблеми със зъби, с протези, с липса на гъвкавост и издръжливост и мотивация.
Опитен е :)
Има доста бисери в началото на кариерата си на форумния тарикат тип "аз съм баровец от 100 години ходя по курви и знам всичко, вие сте тъпаци" но не си струва споменаването им и сам може да се позабавляваш :)
Това което подобни хора не разбират е че фантазиите им не минават.
Тарикат псуващ всичко и всичко, държащ се като, че ли е шейха на Бруней, знаещ всичко, имащ се за важен, парадиращ колко е велик и успял.
Подобни хора са ясни не само на мен - форумен палячо който не осъзнава, че се излага и, че се е превърнал в чучело служещо за унижение и подигравка.
Да му се подиграваш е малко като да риташ полуумряло куче, което скимти в последен напън :P
Публикувай отговор