Nataliya

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Форумният фантазьор
Благодарил: 88 пъти
Благодарен: 104 пъти

Nataliya

Мнение от Jo99 »

Форумния фантазьор :D :D :D :D :D :mrgreen: 8-) :D
sak1244@abv.bg

Re: Nataliya

Мнение от sak1244@abv.bg »

Звъня и от месец но така и не мога да се свържа. До колкото знам работи с редовни клиенти и ако и остава свободен час тогава вдига телефона
mseven
Благодарил: 1 път
Благодарен: 17 пъти

Мнение от mseven »

И аз съм звънял 5,6 пъти - не вдига.
emisnem
Благодарен: 5 пъти

Мнение от emisnem »

Аз ли съм късметлията. Тази я уцелих преди няколко месеца като бях в София точна в уговорката. Адреса е срещу зала Фестивална на гърба на църквата .На залата има къде да се паркира. Чист терен чиста баня добър масаж и доста палава в еротиката още от банята се почнахме финал френска. В лице не ми допадна тялото що годе бива щета 150лв час. Бих повторил.
sak1244@abv.bg

Мнение от sak1244@abv.bg »

emisnem написа: Пон Окт 13, 2025 5:09 pm Аз ли съм късметлията. Тази я уцелих преди няколко месеца като бях в София точна в уговорката. Адреса е срещу зала Фестивална на гърба на църквата .На залата има къде да се паркира. Чист терен чиста баня добър масаж и доста палава в еротиката още от банята се почнахме финал френска. В лице не ми допадна тялото що годе бива щета 150лв час. Бих повторил.
Колега можеш ли малко в подробности да разкажеш за преживяването, за да знам дали да продължавам да звъня. Като на възраст как ти се видя на мен ми харесват към 40+ годишните
emisnem
Благодарен: 5 пъти

Мнение от emisnem »

Години около 30 в процеса е активна още от банята насърчава те да я пипаш навсякъде после на матрака тяло в тяло търка се в теб с гърди обръща доста внимание на малкия не бърза да те свърши а гледа колкото се може да те държи в ерекция и накрая френска . Тъй като имаше още време ми направи и приличен масаж на кошетката.
Публикувай отговор