Отзиви?
https://www.alo.bg/nataliya-masaj-eroti ... 1%8A%D0%BC
Nataliya
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
sak1244@abv.bg
Re: Nataliya
Звъня и от месец но така и не мога да се свържа. До колкото знам работи с редовни клиенти и ако и остава свободен час тогава вдига телефона
Аз ли съм късметлията. Тази я уцелих преди няколко месеца като бях в София точна в уговорката. Адреса е срещу зала Фестивална на гърба на църквата .На залата има къде да се паркира. Чист терен чиста баня добър масаж и доста палава в еротиката още от банята се почнахме финал френска. В лице не ми допадна тялото що годе бива щета 150лв час. Бих повторил.
-
sak1244@abv.bg
Колега можеш ли малко в подробности да разкажеш за преживяването, за да знам дали да продължавам да звъня. Като на възраст как ти се видя на мен ми харесват към 40+ годишнитеemisnem написа: ↑Пон Окт 13, 2025 5:09 pm Аз ли съм късметлията. Тази я уцелих преди няколко месеца като бях в София точна в уговорката. Адреса е срещу зала Фестивална на гърба на църквата .На залата има къде да се паркира. Чист терен чиста баня добър масаж и доста палава в еротиката още от банята се почнахме финал френска. В лице не ми допадна тялото що годе бива щета 150лв час. Бих повторил.
Години около 30 в процеса е активна още от банята насърчава те да я пипаш навсякъде после на матрака тяло в тяло търка се в теб с гърди обръща доста внимание на малкия не бърза да те свърши а гледа колкото се може да те държи в ерекция и накрая френска . Тъй като имаше още време ми направи и приличен масаж на кошетката.