5_finger_death_punch написа: ↑Съб Ное 15, 2025 2:31 am
Да,смятам ,че съм душичка.
Но виждам защо те плюят тук.
Защото си гъз
Не бе шегувам се ...или може би не се.
Все тая ...Мислиш си ,че ме познаваш.Не.
И не се прави на психолог ,не ти се отдава.
Заядливия в случая си ти.
Твоите постове като гледам са кой от кой по полезни за форума ,нали ?
Но нямам намерение да споря и да се заяждам.
Have a nice night
Доста си прав

Аз съм гъз но за хора като теб.
Просто показвам реалността на хора които живеят измислен живот и понеже реалността им не е приятна реагират .
Като например да кажа на Jo99 че е луд което е така.
Нека видим дали си душичка

Нека ти дам реалността с малко цитати като ще започна без да пропускам от първия ти
5_finger_death_punch написа: ↑Чет Ное 28, 2024 8:05 pm
Горките вие... Абсолютни пютьовци са се събрали да се оплакват ,че разбираш ли даденото момиче не правело секс само с него и не е специален.
Доста жалки клиенти и мъже има в тази държава.
После защо масажистките и компаньонките се отнасяли така с клиентите ... Ми защото повечето са пълни комплексари.
5_finger_death_punch написа: ↑Чет Ное 28, 2024 8:22 pm
Малеее, какви комплексирани мъже има ,които ползват тези услуги не е истина.
Направо ме хвана срам ,че ги ползвам и аз от толкова години ,като гледам "колегите" какви малоумници са (не че ще спра да ги ползвам ,де

)
Жената си каза мнението и вие изпаднахте в амок.
Цъцъцъ ,много тъжно. С постовете в тази тема само се доказва,че повечето от нещата написани в първия пост са истина...
5_finger_death_punch написа: ↑Чет Ное 28, 2024 8:57 pm
Ти ако коафициент на интелект поне на нивото на температурата в пенсионерска панелка през зимата (много ли ти е сложно да го асимилираш),щеше да разбереш ,че съм толкова жена ,колкото баща ти.Въпреки ,че като чета какъв син е отгледал... по добре да не се сравнявам с него.
Бил съм с повече жени отколкото ти си виждал в порнхъб на квадрат...
5_finger_death_punch написа: ↑Чет Ное 28, 2024 9:27 pm
Ангелчо ,момче удари си една чикия и се успокой.
Явно е ,че си дълбоко комплексиран цървул ,който сега пише по форумите и плюе по труженички ,които явно вече не му пускат.
Намери си други бре... Или може би никоя не може да те изтърпи повече от 1- 2 пъти.
Много жалко като ти отказват секс дори когато си плащаш.
Но като си комплексиран и нямаш елементарно отношение ,нормално да е така...
5_finger_death_punch написа: ↑Чет Ное 28, 2024 9:33 pm
След като повечето тук са се регистрирали да си избиват комплексите,викам си дай да се регистрирам да покажа нещо положително
Прави впечатление че си си направил акаунта да защитаваш масажистки във тема направена от масажистки и да нападаш клиентите им

Но според мен погрешно са ти казвали че си жена или сводник макар да имат основания.
Всичките ти постове излъчват че си токсичен, агресивен, компенсаторен, с ниска самооценка и висока реактивност с нарцистични елементи и очевидни фрустрации в реалния живот.
Във всеки пост имаш язвителни провокации тип "алфа поза" с нисък контрол върху емоциите което създава усещането в много хора че си жена.
Реалността обаче е точно обратната - имаш нужда да изглеждаш "големия ебач и разбирач" да унижиш останалите мъже за да се чувстваш равен, да защитаваш труженички за да се чувстваш над останалите.
Или иначе казано човек който опитва да се позиционира над другите чрез агресия, защото в реалния живот е долу в йерархията.
Признаци:
- обсебен от темата "комплексар"
- мания за обиди
- нервна реактивност
- хаотична мисъл
- "аз съм голям ебач" което в реалност означава че е точно обратното.
Финално казано ти си мъж, токсичен, с ниска самооценка, агресивен, компенсатор, ползващ секс услуги, често рязан, с мания да изглежда "алфа“.
Както вече казах - злобен, заядлив, без контрол над емоциите, неспособен да приемаш чуждо мнение със силно изразена нужда да си прав, влизаш с лекота в спорове и обиждаш без причина, смяташ че твоето мнение е правилно а другите са прости комплексари, иска ти се да вярваш че си голяма работа, но на практика това не е така.
В наши дни много хора опитват да компенсират виртуално реалността, да изглеждат силни, успели, щастливи което обаче не може да промени реалността.
Опитите ти да изглежда добър (в очите на труженичките), алфа, успял са трагедия.
Извинявай че съм гъз и ти припомних реалността