Имам едно единствено посещение в тоя салон и беше малко след като се преместиха в пряката на Ломско шосе. От предния ден(ако знаех колко ще е крив следващия ден, никога нямаше да отида тогава) реших да звънна и да си запиша час - станаха нещата, при Стефи бях. Та, тъпото е, че деня на масажа ми беше един от възможно най-смотаните изобщо - тъпотия след тъпотия и направо бях сдухал следобеда, но реших, че няма да отказвам часа и отидох. Както казах сдухано ми беше и едно, че насметох нещата с плащането, а отделно и в самия масаж не успях да се отпусна напълно, защото бях доста неспокоен, та за капак се изложих малко(в моята представа даже повечко) и в края на масажа - просто при обръщането малко тъпо го направих, един вид подчертах, че искам хепи енд, пък то така или иначе щеше да го има.... Веднага ме хвана срам

чак пишока малко и той се смути. Каката обаче е доста по-спокойна от мен, стабилни ръце има и малкия приятел набързо го отпусна, а за масажа ѝ едва ли има две мнения, че е истински и качествен, тя си е професионалистка, няма нищо общо с тия, дето са завършили някой курс за 3-4 седмици. По време на самия масаж почти не си говорихме, но като цяло оценката ми за нея си е доста висока, просто аз бях като мистър Бийн тоя ден и се чудех как да върша глупост след глупост

Вероятно на тях не им направи толкова впечатление, но аз съм си малко филмар

Та съм се зарекъл при Стефи да ходя на поправителен, а да пробвам и при Лина как са нещата, само нека още малко време да мине, да ми е спокойно, че не ме помнят
За съжаление за Ками нищо не мога да кажа - тя тогава още не работеше там, а Сиси никога не ми е била цел, просто аз за масажите обичам да посещавам по-възрастни(с някои изключения все пак), както се казва - всеки луд с номера си.
Иначе, да, и на мен ще ми е интересно да прочета още мнения за момичетата там.