До пазара Ситняково

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Manonfire
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 1 път

До пазара Ситняково

Мнение от Manonfire »

Здравейте колегията!
Исках да споделя за една дама, за която липсва инфо, а може на някой да му се хареса...особено ако си пада по едрички и стегнати бели жени. Ситуацията в следната:
https://www.alo.bg/luks-relaks-10688923
Адреса се намира лесно, но се паркира трудно.
Дамата е възпитана. Определено чистотата там е в култ. Всяка точка на клиента се почиства собственоръчно в банята с нея, което малко ме шокира признавам, но си викам "...да видим все пак". Наистина дълга подготовка, но за час имаше време за всичко според моите критерии. Започна ме с френска с кондом за успокояване на напрежението. Последвана от масаж - от всичко по малко. Имаше елементи на тяло в тяло и класически. После ме обърна, пак сложи кондом и кратка френска, след което си легна с вибратор в ръка и се почна, пък аз й свърших на циците.
За самата дама - пълничка, но стегната. Не е красавица, но чаровна. Големи гърди и чудесно отношение.
Който е фен на пухкавите дами няма да сгреши, но си има и специфики. Прекалената вманиаченост по чистотата ми дойде изневиделица.
Успех!
bgm
Благодарил: 1 път
Благодарен: 5 пъти

Re: До пазара Ситняково

Мнение от bgm »

Благодаря за инфото. Няколко допълнителни въпроса:
Френска без предлага ли?
Можеш ли да я докосваш или малко повече?
spartan
Благодарил: 74 пъти
Благодарен: 37 пъти

Re: До пазара Ситняково

Мнение от spartan »

Прави и без, не ме е ограничавала в докосванията. Но, според мен, всичко е индивидуално.
Публикувай отговор