https://www.alo.bg/bdsm-miss-lady-katri ... light=lady 0896422278 Бях два пъти тази година.
В раздела за ескорт е, но не предлага никакъв вид проникване в нея. Основният пакет за 200 лв. беше еротично интро, нуру масаж и чекия.
Изглежда в лице точно като на снимките. Има и видеа в ютюб, от които можете да й чуете гласа и да усетите характера. Тялото е ниско и слабо. Дупето на живо е една идея по–кокалесто и тя го изтъква назад, което пък създава извивка в кръста, която и издува леко коремчето.
Ако не вдигне телефона, после звъни обратно. Първият път й звънях лятото като беше почивка и уговори час като се върне, който си спази. Отговаря на всичко, но често звучи изнервено все едно се кара. Като цяло звучи като странна смесица от любезност и раздразнителност. Обича да говори и обяснява. Първият път понеже имаше време и след мен нямаше час си поговорихме доста и преди, и след сесията. (Даже след се наложи да се измъквам бавно докато продължаваше да говори, че доста време се унесе.) Вторият път я уцелих в натоварен ден и токава беше много по–делова и не ми обърна толкова внимание, като накарая се загледа в телефона да се подготвя за следващия час.
А ето и пакета: Започва по бельо и прозрачен халат на един стол и те наставлява да й изследваш тялото, да я галиш и целуваш от краката нагоре, докато се съблече изцяло. Включено беше и целуване на гърди и путка. После лягаш по гръб и има фейсситинг, по време на който е доста активна и движи путката около устата ти да си вкусиш колкото искаш. Опитва да подаде и ануса, ама аз не съм фен, но иначе всичко е много чисто. И после се обръщаш по корем и почва нуруто. Малко е неудобно за врата, защото лежиш върху легло върху гумен дюшек за морето , който даже мирише на гума и трябва да си извиваш главата назад. Така поне вижаш частично как се премята гола върху теб, но ако не сменяш главата наляво надясно най–вероятно ще ти се схване врата. Тя доста смело се хвърля и премята върху теб и се усеща като силов масаж, много добър за размачкване на гърба. Като се завъртиш по гръб вече има повечко еротика защото най–малкото я виждаш цялата гола и лъщяща. Търка се в теб, по едно време си търка даже путката в кура. И на двете ми посещения това ми беше любимата част. След това има чекия с крака. Аз хич не съм по краката, но трябва да призная, че си беше приятно и си имаше бая техника. Даже беше по–добре от финалната чекия, която по не знам каква причина и двата пъти беше с ръкавици за еднократна употреба. Не беше зле, мен ме изкефи, че докато лъскаше ме гледаше право в очите с доста остър поглед. Но така и не схванах ръкавиците: Търка ми кура на голо с путката, търка го с крака, а защо не и с ръцете?? Заради спермата?
После имаш право на баня, но самата баня е доста зле откъм техническо оборудване, но поне е голяма и изчистена. С времето няма цакане. Няма и липса на старание или инициативност.
Първият път бях останал много доволен, вторият се зачудих дали си струва 200 лв. за това и уж се бях отказал, но нищо не се знае за догодина. Сега виждам, че горният пакет за час е 250 лв, дали си струва, сами преценете.
Масаж при Лейди Катрин
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
razputin
- Благодарил: 292 пъти
- Благодарен: 472 пъти
- Обратна връзка:
Re: Масаж при Лейди Катрин
Освен дигането на цената вече има и баня, моа да са брои за прогрес, по мое време немаше, щото.
Другото си е баш така, къ си го е написал колегата потвръждавам.
За мене а нещо откачена - бахси плямпането, не млъква тва бе и тия ръкавици - ба го за кво са й, кат та е омазала целата с мъзга от путака и ти нея със семенни течности.
Има положителни работи ма за 250 и тва дет предлага нема па да й стъпна,
кво ще да е.
Другото си е баш така, къ си го е написал колегата потвръждавам.
За мене а нещо откачена - бахси плямпането, не млъква тва бе и тия ръкавици - ба го за кво са й, кат та е омазала целата с мъзга от путака и ти нея със семенни течности.
Има положителни работи ма за 250 и тва дет предлага нема па да й стъпна,
кво ще да е.
Коса расте, акъл не доада
- pizdec
- Благодарил: 43 пъти
- Благодарен: 72 пъти
Re: Масаж при Лейди Катрин
Като цяло съм с позитивна нагласа, но при новите цени не си струва.
Интересен персонаж е, определено не прилича на нищо друго на пазара в момента. И при мен баня нямаше, което се преживява (ако си от София и не пътуваш отдалеч специално за целта). Меко казано странно е и това решение с липсата на спално бельо, за някои може да е възбуждащо, на мен ми е неприятно. Като минус, който не е споменаван, ще кажа, че имаше неща, които бяха описани в обявата, но ми ги отказа с някакви несериозни оправдания. Но - повтарям - като цяло е плюс-вариант и в по-далечно бъдеще може пак да се видим, засега ще се въздържа при тия цени.
Интересен персонаж е, определено не прилича на нищо друго на пазара в момента. И при мен баня нямаше, което се преживява (ако си от София и не пътуваш отдалеч специално за целта). Меко казано странно е и това решение с липсата на спално бельо, за някои може да е възбуждащо, на мен ми е неприятно. Като минус, който не е споменаван, ще кажа, че имаше неща, които бяха описани в обявата, но ми ги отказа с някакви несериозни оправдания. Но - повтарям - като цяло е плюс-вариант и в по-далечно бъдеще може пак да се видим, засега ще се въздържа при тия цени.