MILF, 46, Студентски град 0886066043
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
MILF, 46, Студентски град 0886066043
Здравейте, някой да е пробвал тук и да сподели впечатления? https://www.alo.bg/6436827
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Re: MILF, 46, Студентски град
Тая е на поне 50г.снимките леко заблуждават. Иначе е слаба, нищо особенно не е в секса.Свирката също, старае се иначе,не е някоя сърдита кифла .Анала не го дава,поне така ми каза.Чиста е, нямаше миризми или друго нещо неприятно. Абе за 1 път за проба става. но от поне 20г се занимава с това. И в Германия ходи от време на време като и зациклят тук нещата.Обикаля доста градове.wolf написа: ↑Пон Ное 15, 2021 1:18 pm Здравейте, някой да е пробвал тук и да сподели впечатления? https://www.alo.bg/6436827
https://www.alo.bg/6436827 0886066043
Мислех, че е тукашна, а тя гастролирала. Даже гледам сега пак е забегнала по морето. Четох добри отзиви откъм изпълнение и лоши за визия. Ама 50 кинта къде ли не отишли. Терен този път в Редута. Без кола се пада некде на майната си. Хубаво затъмнено партерче. Лелката си е точно такава, каквито са ми и съседките на тая възраст. Няма подобрения, гърдите малки и гравитиращи, следите по корема, за които е писано, бяха прикрити с дантелено поясче. И все пак има общо със снимките, доколкото бедрата и дупето ми се видяха доста запазени откъм стегнатост и кожа. Вече навиквам да свалям гащи и да се захващам по същество, така че и тука не губих време в запознанство и общи приказки. Кратка френска, колкото да даде старт на мишока и тупа-лупа. Само ми каза да действам „по-плитко“. Абе, какво по-плитко, кой не види дънце, да не види слънце. Пък и за кога да я пазя, предвид годинките. Мишокът, набрал скорост, не ще да свършва, а лелята издава „еротични“ звуци (нещо като леко ръмжене), все едно чешеш Врачански глиган по корема. Свърши ме с орално-мануална терапия. Като цяло изпълнителна и чиста, добра за бързо клатене, но, ако търсите милф маце, няма да е тука.
Мислех, че е тукашна, а тя гастролирала. Даже гледам сега пак е забегнала по морето. Четох добри отзиви откъм изпълнение и лоши за визия. Ама 50 кинта къде ли не отишли. Терен този път в Редута. Без кола се пада некде на майната си. Хубаво затъмнено партерче. Лелката си е точно такава, каквито са ми и съседките на тая възраст. Няма подобрения, гърдите малки и гравитиращи, следите по корема, за които е писано, бяха прикрити с дантелено поясче. И все пак има общо със снимките, доколкото бедрата и дупето ми се видяха доста запазени откъм стегнатост и кожа. Вече навиквам да свалям гащи и да се захващам по същество, така че и тука не губих време в запознанство и общи приказки. Кратка френска, колкото да даде старт на мишока и тупа-лупа. Само ми каза да действам „по-плитко“. Абе, какво по-плитко, кой не види дънце, да не види слънце. Пък и за кога да я пазя, предвид годинките. Мишокът, набрал скорост, не ще да свършва, а лелята издава „еротични“ звуци (нещо като леко ръмжене), все едно чешеш Врачански глиган по корема. Свърши ме с орално-мануална терапия. Като цяло изпълнителна и чиста, добра за бързо клатене, но, ако търсите милф маце, няма да е тука.
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Re: MILF, 46, Студентски град 0886066043
На тая като и го вкарах и умекнаха капачките не носи на ебане само за малки пишки е .Но става за един път.
Re: MILF, 46, Студентски град 0886066043
Бате, ... разкажи ще е интересно как е омекнала. Сериозен съм.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Напълно съгласен с това мнение. Описал си го абсолютно точно. Аз си доплатих за френска без и свършване в уста. Посрещна ме с къса кожена рокличка по тялото. Честно да си призная, каките са ми слабост и ми хареса.hamster написа: ↑Пон Юни 27, 2022 1:31 pm https://www.alo.bg/6436827 0886066043
-
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 9 пъти
Би ли споделил къде приблизително се намира адреса, писала се е, че е в Редута а там трябва да внимавам къде мърсувам?PublicEnemy написа: ↑Чет Окт 26, 2023 4:14 pm Напълно съгласен с това мнение. Описал си го абсолютно точно. Аз си доплатих за френска без и свършване в уста. Посрещна ме с къса кожена рокличка по тялото. Честно да си призная, каките са ми слабост и ми хареса.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Не мисля, че е удачно да и споделям локацията. След като ходих ми каза, че излиза в почивка и няма да е в София. За терена мога да кажа, че е приятен, под блок на партер. Иначе можеш да и се обадиш когато е тук, жената е отзивчива и вече ще си прецениш дали за теб е достатъчно дискретен теренаjultokanarche написа: ↑Пет Окт 27, 2023 12:54 amБи ли споделил къде приблизително се намира адреса, писала се е, че е в Редута а там трябва да внимавам къде мърсувам?PublicEnemy написа: ↑Чет Окт 26, 2023 4:14 pm Напълно съгласен с това мнение. Описал си го абсолютно точно. Аз си доплатих за френска без и свършване в уста. Посрещна ме с къса кожена рокличка по тялото. Честно да си призная, каките са ми слабост и ми хареса.
-
Джеимс Бонд, попитах те в кой квартал е. Ако ме интересува ЕГН-то на девояка ще го намера. Здраве да е.PublicEnemy написа: ↑Нед Окт 29, 2023 10:51 am Не мисля, че е удачно да и споделям локацията. След като ходих ми каза, че излиза в почивка и няма да е в София. За терена мога да кажа, че е приятен, под блок на партер. Иначе можеш да и се обадиш когато е тук, жената е отзивчива и вече ще си прецениш дали за теб е достатъчно дискретен терена
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 179 пъти
- Обратна връзка:
Квартала го пише в обявата, умник.jultokanarche написа: ↑Нед Окт 29, 2023 11:47 pmДжеимс Бонд, попитах те в кой квартал е. Ако ме интересува ЕГН-то на девояка ще го намера. Здраве да е.PublicEnemy написа: ↑Нед Окт 29, 2023 10:51 am Не мисля, че е удачно да и споделям локацията. След като ходих ми каза, че излиза в почивка и няма да е в София. За терена мога да кажа, че е приятен, под блок на партер. Иначе можеш да и се обадиш когато е тук, жената е отзивчива и вече ще си прецениш дали за теб е достатъчно дискретен терена
WTF
-
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 179 пъти
- Обратна връзка:
Мъ вярну ли, умньо ? Чалнат ли си или си прост ?
Питаш по-нагоре "къде е в Редута" да не мърсуваш там и сега вече ни разправяш, че кварталите в Редута всъщност били два. В Редута- З или Редута -Г си имал предвид да не мърсуваш с "гениалните" си форумни въпроси местен "хитрец"
WTF
-