Вагинален фистинг
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Вагинален фистинг
Здравейте баджанаци, и за много години.
Някой може ли да сподели за някоя изпробвана която предлага вагинален фистинг? Няма значение външен вид, единственото условие е да поема цялата ръка!
Някой може ли да сподели за някоя изпробвана която предлага вагинален фистинг? Няма значение външен вид, единственото условие е да поема цялата ръка!
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
-
-
- Благодарил: 51 пъти
- Благодарен: 21 пъти
Re: Вагинален фистинг
https://www.gepime.com/profile/6256223
Много ли е грозна в лице тази путка?Иначе в тялото е добре,но ако голям вампир в лице ,губя желание веднага.
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
В момента такъв профил bdsmtreolife в Гепи не съществува...! Поне на мен не ми излезе.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Ето го профила https://www.gepime.com/profile/6256223 , аз съм ходил много отдавна преди 16-17 години в Зона Б5 падат си по куколд, мъжа гледа, а жената прави, каквото поискаш, тогава още го нямаше гепиме, от друг сайт се бяхме свързали, май бг-дата или среща, не помня вече. Много рисков контингент бяха обаче по отношение на хигиена, искаха секс без презерватив и повече не съм ходил, то и тогава бях доста пийнал, иначе едва ли щях да остана. Тогава нямаха финансови условия, но някъде гледах мнения, че жената сега е друга.
Профилът им в гепиме е bdsmstereolife .
Друга която позволява фистинг е Вили от Надежда .
https://adamieva.info/obiava-4641761/ne ... rt-masazhi
да тая е , накарах я да отваря по прашки и насаме без нейния да гледа в кухнята
отиде остай си парите и никой после не чи се меси макартая да поквича и да искаше да свършваме
си продължих
няколко пъти ходя никой не е гледал
не само фист и пляскане
отиде остай си парите и никой после не чи се меси макартая да поквича и да искаше да свършваме
си продължих
няколко пъти ходя никой не е гледал
не само фист и пляскане
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 1 път
Дайте телефон, не може ли без мъжа й да гледа или само това е условието, какви пари иска
-
И да гледа,не ми пука, даже още по-гот ще бъде. Само през сайта ли е връзката?
Преди 2-3 години посетих bdsmstereolife. Апартаментът изглеждаше като свърталище на клошари, дамата доста слаба, на около 45 примерно, още по-непотдържана и от апартамента, има някакви психически отклонения, според мен е с забавено развитие да го кажем. Не искаха пари, мъжа искаше да гледа как я опъвам. Тръгнах си разбира се.
ми тя пробва пред него ама я завляках сама в кхнята - тая омекна и вика добре ама първо парите и и ги дадах - отиде и си ги остави и заключих вратата...психически не ме касае аз отидох да бъркам анал накарах я да се наведе и разтвори аналаdamian12 написа: ↑Вто Мар 28, 2023 7:18 pm Преди 2-3 години посетих bdsmstereolife. Апартаментът изглеждаше като свърталище на клошари, дамата доста слаба, на около 45 примерно, още по-непотдържана и от апартамента, има някакви психически отклонения, според мен е с забавено развитие да го кажем. Не искаха пари, мъжа искаше да гледа как я опъвам. Тръгнах си разбира се.
и почнах шамари що ми е отворила бавно и събула и обработки
И как свърши целия сеансkrokusa39 написа: ↑Вто Апр 04, 2023 1:02 pmми тя пробва пред него ама я завляках сама в кхнята - тая омекна и вика добре ама първо парите и и ги дадах - отиде и си ги остави и заключих вратата...психически не ме касае аз отидох да бъркам анал накарах я да се наведе и разтвори аналаdamian12 написа: ↑Вто Мар 28, 2023 7:18 pm Преди 2-3 години посетих bdsmstereolife. Апартаментът изглеждаше като свърталище на клошари, дамата доста слаба, на около 45 примерно, още по-непотдържана и от апартамента, има някакви психически отклонения, според мен е с забавено развитие да го кажем. Не искаха пари, мъжа искаше да гледа как я опъвам. Тръгнах си разбира се.
и почнах шамари що ми е отворила бавно и събула и обработки