oo1 написа: ↑Нед Май 21, 2023 3:13 amВаско много филми гледаш и спамиш, това е втория ple6iv4i4kaVasko13961878 написа: ↑Съб Май 20, 2023 7:53 pmЗдравейте, колега.byteman написа: ↑Пет Май 19, 2023 11:02 pm Пак бях при нея . пробвах да я опъна на задна на диванчето но отказа (секса и е еднотипен ) . Иначе е чиста , няма болести . много обича да го лапа но не е " дълбоко гърло " като се опита да го лапне целия се "дави" и се отдръпва . Хем и се иска - хем не може.
Заключение : Ако искате хубав масаж с " духова музика " за хепи енд ( цена - качество) е перфектната . Ако искате приятен секс - четете другите теми във форума
При последното Ви посещение при тази жена, казах те, че всичко е бил без кондом, дори сте свършил вътре в нея. Сега, след като сте повторил, значи, че всичко е било наред, от здравословна гледна точка, не сте посещавал венеролог?! И слава на Бога!
Както и предишния път предположих, секса се състои на масажната маса, която се вижда на снимките в обявата, диванчето не е място, което може да се използва.
Въпросът ми сега е следния:
Това означава ли, че тя ляга по гръб, вдига и разтваря малко краката, и в мисионерска поза се случва всичко, отначало, докрай? И, като допълнение – пъшка ли, или само си лежи като варено пиле и чака да приключиш?
Благодаря предварително за отговора!
Не разбрах в какво точно се състои моето явно неправилно поведение, затова ще поднеса своите най-искрени извинения за стореното от мен, без да съм наясно за какво точно се извинявам.