Колега, заинтересован съм. Украинка със манекенска визия - 450 гфе. Оферта си е. Ако е още в София, давай обявата.nightmaretg написа: ↑Съб Юни 15, 2024 10:48 am X
1 - 450
2 - манекенска визия
3 - украинка
4 - в услугата е включено GFE
Много е вероятно да е до края на другата седмица в България
Размяна на контакти на качествени, изпровбани ПРОФЕСИОНАЛИСТКИ
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
Re: Размяна на контакти на качествени, изпровбани ПРОФЕСИОНАЛИСТКИ
-
- Благодарен: 19 пъти
Админа позчисти циганските историиводач_на_мпс написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 9:02 pmКолега, заинтересован съм. Украинка със манекенска визия - 450 гфе. Оферта си е. Ако е още в София, давай обявата.nightmaretg написа: ↑Съб Юни 15, 2024 10:48 am X
1 - 450
2 - манекенска визия
3 - украинка
Както и да е нека е по темата.
Нека ти напомня нещо с цитат на твой пост
Е аз смятам за малко нередно питаш за контакт в тема която смяташ за тъпа потребител когото смяташ за "юзер със косматото шкембе и ланец на плажа" който прави реклама демек сводничи.водач_на_мпс написа: ↑Сря Сеп 18, 2024 8:43 am Пацо и аз подозирам тоя юзер със косматото шкембе и ланец на плажа. Мисля че него визираш. Защото той пръв рекламира Анастасия встреча след което се покри. Даже в една тъпа тема, където не се пишат директно имената я описа "млада украинка със манекенска визия".
Обявите с цена 450 не са никак много. Имам бегъл спомен за една рускиня/украинка която се появи за малко и изчезна.
Вероятно същите мангали сводници са я натиснали и нея и е решила да си спести тези неприятни срещи.
Точно както ние се опитваме да си спестяваме подобни срещи с въпросния етнос
Което на някои хора не им се иска да е така но е така и така ще си остане.
Не че човек с малко мозък в главата не може да види че в алото има само 2 обяви с цена 450 към днешна дата
Ясно е че нямаш никакъв интерес към подобни, вероятно не смееш да изрекламираш отново някоя "лигава кифла" черничка в студентски
Чудеше какво да посте и цитира пост от Юни месец в който изрично пише че въпросната скоро ще си ходи
-
- Благодарил: 4 пъти
- Благодарен: 1 път
Като ти види грозното лице ще реши, че е по - добре да отиде на фронта отколкото да си легне с теб.водач_на_мпс написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 9:02 pmКолега, заинтересован съм. Украинка със манекенска визия - 450 гфе. Оферта си е. Ако е още в София, давай обявата.nightmaretg написа: ↑Съб Юни 15, 2024 10:48 am X
1 - 450
2 - манекенска визия
3 - украинка