Да не е тази с детето на центъра,дето не спира да говори?Vasko6998 написа: ↑Вто Юни 03, 2025 9:14 pmЗа Милена още си струва вярно че е малко мизерия но вече озъбените циганета почват от 100 за дупето а тя си взема50. От може би месец е постоянно на промоция -1час-60лв имаше и 30мин. -30лв.GYGA33 написа: ↑Вто Фев 04, 2025 4:41 pm Привет, колеги. Пиша с надеждата да съживим темата за Сливен, защото явно и тя като компаньонките в града е позамряла.
Първо да попитам - някой има ли добри впечатления от някоя от постоянно пребиваващите в града? С тези преминаващите напоследък постоянно попадам на греди и предпочитам нещо сигурно. За съжаление Михаелка нещо се изгуби. Ако някой има информация какво става с нея ще съм благодарен.
От работещите в момента може да се каже, че повечето съм ги пробвал и споделям кратки впечатления.
Бабката от ало с терен до лидл вече е трагедия. Преди години ставаше за краен случай и цените бяха много народни. Сега не препоръчвам изобщо.
Милена - много се е отпуснала и терена е адска мизерия. Преди ставаше, вече не.
Снежанка или както се нарича сега няма смисъл да я коментирам.. отврат. Русата и колежка с която работят двете също.
Като цяло последните една две години се оказва мисията невъзможно да посетиш нещо прилично в града.
Какви са вашите впечатления?
Курви в Сливен има ли
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Курви в Сливен има ли
тя трябва да е но при мен не е говорила многоpavlin написа: ↑Чет Юни 05, 2025 9:36 amДа не е тази с детето на центъра,дето не спира да говори?Vasko6998 написа: ↑Вто Юни 03, 2025 9:14 pmЗа Милена още си струва вярно че е малко мизерия но вече озъбените циганета почват от 100 за дупето а тя си взема50. От може би месец е постоянно на промоция -1час-60лв имаше и 30мин. -30лв.GYGA33 написа: ↑Вто Фев 04, 2025 4:41 pm Привет, колеги. Пиша с надеждата да съживим темата за Сливен, защото явно и тя като компаньонките в града е позамряла.
Първо да попитам - някой има ли добри впечатления от някоя от постоянно пребиваващите в града? С тези преминаващите напоследък постоянно попадам на греди и предпочитам нещо сигурно. За съжаление Михаелка нещо се изгуби. Ако някой има информация какво става с нея ще съм благодарен.
От работещите в момента може да се каже, че повечето съм ги пробвал и споделям кратки впечатления.
Бабката от ало с терен до лидл вече е трагедия. Преди години ставаше за краен случай и цените бяха много народни. Сега не препоръчвам изобщо.
Снежанка или както се нарича сега няма смисъл да я коментирам.. отврат. Русата и колежка с която работят двете също.
Като цяло последните една две години се оказва мисията невъзможно да посетиш нещо прилично в града.
Баш тя същата си е!pavlin написа: ↑Чет Юни 05, 2025 9:36 amДа не е тази с детето на центъра,дето не спира да говори?Vasko6998 написа: ↑Вто Юни 03, 2025 9:14 pmЗа Милена още си струва вярно че е малко мизерия но вече озъбените циганета почват от 100 за дупето а тя си взема50. От може би месец е постоянно на промоция -1час-60лв имаше и 30мин. -30лв.GYGA33 написа: ↑Вто Фев 04, 2025 4:41 pm Привет, колеги. Пиша с надеждата да съживим темата за Сливен, защото явно и тя като компаньонките в града е позамряла.
А нещо ново или стари дето да си заслужава?Ко стана с мадамата от Даме Груев,източва ли жезъла?
Ако говориш за Ива-да бачка, а за другата масажистка със мъжът във съседната стая, разправят че не действала вече баджанаците.
Ива пуска,за другата питам,спря да пуска или спря и масажите?
Баджанаците в дискорд казват, че не се впускала повече, а аз лично никога не съм я посещавал!