Някой изпробва ли това "Мъничко БебЧе Малка Сладурана" - https://www.alo.bg/18-g-navarsheni-new- ... 0%B8%D1%8F ?
Нещата които ме интересуват ако някой се престраши да сподели :
- информацията от страницата реална ли е ? В смисъл наистина ли е в този годишен диапазон ?
- снимките реални ли са или са "пипнати" ?
- как се справя с това което предлага ?
Тенкс в аванс ?
?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 244 пъти
- Благодарен: 409 пъти
- Обратна връзка:
Re: ?
Бе ще ми се да го пробам, ма не знам
1. Дали е цигане гарантирано
2. Има ли поне 10 см къдрави космалаци а й стръчат из гъза
3. Има ли обява в Адамиевата
Без трите горните да са изпълнени язе никъде и нема а ода.
Ша замола беСЕРюса да са изходи обилно и компетентно по въпроса и в таа тема, та да я заСЕРе и нея.
1. Дали е цигане гарантирано
2. Има ли поне 10 см къдрави космалаци а й стръчат из гъза
3. Има ли обява в Адамиевата
Без трите горните да са изпълнени язе никъде и нема а ода.
Ша замола беСЕРюса да са изходи обилно и компетентно по въпроса и в таа тема, та да я заСЕРе и нея.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 20 пъти
- Благодарен: 24 пъти
Това пише в другия форум:
Не си заслужава да се посещава тази девойка.
Най -лошо похарчените ми 200 лв за еротични/секс услуги в последно време (а харча доста за такива услуги
).
Еротичната част изключително вяла и скучна.
Прави чекия седейки до теб като наказана ученичка гледайки с празен поглед.Не мърда изобщо.Докосванията по вагината се доплащат допълнително.Френска и секс не може да се получи дори срещу заплащане .Масажа тяло в тяло е просто смешен и няма какво да го коментирам,много зле и в този аспект.Някакво неориентирано търкане ,няма реален масаж.
Студиото обаче изглежда добре ,банята също
Това обаче са единствените плюсове ...
Не си заслужава да се посещава тази девойка.
Най -лошо похарчените ми 200 лв за еротични/секс услуги в последно време (а харча доста за такива услуги

Еротичната част изключително вяла и скучна.
Прави чекия седейки до теб като наказана ученичка гледайки с празен поглед.Не мърда изобщо.Докосванията по вагината се доплащат допълнително.Френска и секс не може да се получи дори срещу заплащане .Масажа тяло в тяло е просто смешен и няма какво да го коментирам,много зле и в този аспект.Някакво неориентирано търкане ,няма реален масаж.
Студиото обаче изглежда добре ,банята също

Това обаче са единствените плюсове ...
Това отговаря на точка 3 от питането ми , а другите две остават висящи .
Припомням ги :
- информацията от страницата реална ли е ? В смисъл наистина ли е в този годишен диапазон ?
- снимките реални ли са или са "пипнати" ?