Моника за малко в града :)
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Моника за малко в града :)
https://www.alo.bg/7095400#highlight=088+498+5275 здравейте колеги за тази четох хубави отзиви в друг форум локацията е в студентски град но на мен ми е удобно. Дискретно е отваря с домофона. Снимките са нейни -хубаво тяло и в лицето е симпатична с черна права коса ,българка е ако това има значение. Визията също беше на ниво -леко гримирана с къса черна прилепнала рокля и високи червени токчета. Свирката си е ок в процеса се старае, и не ми е мрънкала за смяна на пози. Отношението също е добро ,изключително лесно се говори с нея, бих казал че е сравнително тясна свърши ме за 10 минути, което за мен си е срам. нямам забележки към хигиената .Единствения минус е че циците са малки по мойте критерии. Свирка 8/10. Отношение 9/10. Секс 7/10. Визия 8/10 като цяло препоръчвам