Крайпътни Плевен- Луковит

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Чиков
Благодарен: 7 пъти

Крайпътни Плевен- Луковит

Мнение от Чиков »

Вчера към 13:00 отсечката Горни Дъбник-Луковит. Още в началото в дясно (мястото е отбелязано на новата карта) една слабичка, чернокоса , не я огледах добре. Понататък пак в дясно две младички (мястото пак е отбелязано на картата). Едната слабичка с кестенява коса на руси кичори. Другата ниска, чернокоса с поовиснало коремче. Обявиха цена 30 свирка, 40 секс, 50 комплект. Качих ги и двете за да направя съпоставка и за да направя 2 тека. Нещата се случват непосредствено до язовира. Рибарите може да следят всяко твое движение. Не работят в кола (седиш прав до колата докато урвата седи на седалката и се мъчи да прави нещо ма и тя не знае какво. Немогат да правят свирки, ебането е трагедия. Постоянно мрънкат и двете искат доплащане за всичко. Изнервих се, започна да ми спада, една чекия не можаха да направят като хората. Ядосах се пък и в най-голямата жега да стоя на тоя пек с тия мранкялници.... теглих им една майна и ги оставих там. Май това с работата извън колата на слънце си е техен трик да се откажеш по-бързо. Ако попаднете на тия двете не спирайте (заебете парите- не си заслужават нервите). След тях преди отбивката за накакъв рибарник пак вдясно една беличка но доста едра. Двете на които спрях казаха за едрата че се думкала без гума. След нея в ляво на отбивкатч за паметника клечаха две. Видяха ми се младички но от колоните коли в двете посоки не можах да ги огледам. След това на отбивката за Ракита имаше една слаба черничка с черна коса. Видях и една под някакъв мост, висока, слаба с големи цици но беше спряла патрулка при нея и тя им говореше на висок тон и ръкомахаше (явоно са искали да я изгонят от там). Та толкова за сега, надявам се да съм бил полезен.
Публикувай отговор