Крайпътни Плевен- Луковит
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Крайпътни Плевен- Луковит
Вчера към 13:00 отсечката Горни Дъбник-Луковит. Още в началото в дясно (мястото е отбелязано на новата карта) една слабичка, чернокоса , не я огледах добре. Понататък пак в дясно две младички (мястото пак е отбелязано на картата). Едната слабичка с кестенява коса на руси кичори. Другата ниска, чернокоса с поовиснало коремче. Обявиха цена 30 свирка, 40 секс, 50 комплект. Качих ги и двете за да направя съпоставка и за да направя 2 тека. Нещата се случват непосредствено до язовира. Рибарите може да следят всяко твое движение. Не работят в кола (седиш прав до колата докато урвата седи на седалката и се мъчи да прави нещо ма и тя не знае какво. Немогат да правят свирки, ебането е трагедия. Постоянно мрънкат и двете искат доплащане за всичко. Изнервих се, започна да ми спада, една чекия не можаха да направят като хората. Ядосах се пък и в най-голямата жега да стоя на тоя пек с тия мранкялници.... теглих им една майна и ги оставих там. Май това с работата извън колата на слънце си е техен трик да се откажеш по-бързо. Ако попаднете на тия двете не спирайте (заебете парите- не си заслужават нервите). След тях преди отбивката за накакъв рибарник пак вдясно една беличка но доста едра. Двете на които спрях казаха за едрата че се думкала без гума. След нея в ляво на отбивкатч за паметника клечаха две. Видяха ми се младички но от колоните коли в двете посоки не можах да ги огледам. След това на отбивката за Ракита имаше една слаба черничка с черна коса. Видях и една под някакъв мост, висока, слаба с големи цици но беше спряла патрулка при нея и тя им говореше на висок тон и ръкомахаше (явоно са искали да я изгонят от там). Та толкова за сега, надявам се да съм бил полезен.