Сега съм в Китай – първо Хонг Конг. Исках да видя как стои местният ескорт, още повече че тук е законно. Разгледах няколко сайта и попаднах на един, посветен на Хонгконгски ескортни момичета. Анонсите изглеждат добре, но знаем как е с тези снимки – винаги има шанс реалността да е различна.
Реших да пробвам с едно момиче, за което нямаше много суперлативи, просто изглеждаше адекватно. Договорихме се за час. Дойде навреме, което беше приятна изненада. Момичето беше приятно, но не бих казал, че е нещо невероятно – услугата беше точно толкова, колкото бях платил. Заплатих 900 хонгконгски долара (около 200 лева). Нямаше неприятни изненади, но и нямаше "уау" ефект. Цената беше средна за града. Накрая си поговорихме за цени и стандарти – тук пазарът е доста наситен, така че конкуренцията върши работа.
Като цяло – става, но не очаквайте нищо екстра. Има и по-добри варианти, предполагам, но за първи път не беше зле. Ако някой има препоръки за конкретни места или момичета, ще се радвам да чуя. Все още съм в началото на проучванията.
Ще допълвам темата, докато трупам още преживявания тук.
Китай
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.