Ревю за масажи
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Ревю за масажи
Точно за нея говоря, и на мен не ми се повярва, че е възможно, НО ФАКТ. Още повече, че предварително си бях оставил парите в колата и си бях взел конкретна сума. Като я питах, беше много гузна и неадекватна. Не съм казал, че е лош масажа и, не съм ходил за екстри или искал, даже не съм питал, само масаж. Крадлата си е крадла, каквато и да се прави. Имайте си го наум.Jedel написа: ↑Чет Яну 04, 2024 7:01 pmАко говориш за тази https://www.alo.bg/7260990
Нещо си се объркал, никакъв шанс тя да тръгне да те преджобва и да дърпа кинти, ам никакъв.
Ходил съм над 10пъти при нея, просто защото ми харесва масажа, не съм получавал никакви екстри
Никога не е имало случай нещо да ми липсва. Жената е супер сериозна, това е и причината да не бара кура, пази се. Пък какво остава да ти краде парите...
Отделно по моя преценка си има доста доволно работа и клиенти, та няма логика да Джони...
Баси, много странно. Щом си сигурен че е станало при нея, това е кофти.Bobo30 написа: ↑Пет Яну 05, 2024 4:35 pmТочно за нея говоря, и на мен не ми се повярва, че е възможно, НО ФАКТ. Още повече, че предварително си бях оставил парите в колата и си бях взел конкретна сума. Като я питах, беше много гузна и неадекватна. Не съм казал, че е лош масажа и, не съм ходил за екстри или искал, даже не съм питал, само масаж. Крадлата си е крадла, каквато и да се прави. Имайте си го наум.Jedel написа: ↑Чет Яну 04, 2024 7:01 pmАко говориш за тази https://www.alo.bg/7260990
Нещо си се объркал, никакъв шанс тя да тръгне да те преджобва и да дърпа кинти, ам никакъв.
Ходил съм над 10пъти при нея, просто защото ми харесва масажа, не съм получавал никакви екстри
Никога не е имало случай нещо да ми липсва. Жената е супер сериозна, това е и причината да не бара кура, пази се. Пък какво остава да ти краде парите...
Отделно по моя преценка си има доста доволно работа и клиенти, та няма логика да Джони...
Каква сума е взела, ако не е тайна
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Относно последната - писано е за нея в друга тема. Работи в гараж на ул.Зайчар, ходи и по адреси, закъснява винаги, вози я някакъв. Гаража дето работи не е проветрявано с дни, а пуши в него, има прах и малко кислород. Прави добра чекия, ако е в настроение, но почна много да лъже и като отидеш на адреса и се измориш от чакане, докато дойде и те посреща като ти надига цената - дори двойно, че и повече. Това било екстра, онова било екстра. Имам чувството и че не сменя винаги чаршафа на кушетката - хигиена нула, под всякаква критика. Може и да е закъсняла и за това да си тръгнал, но може да са те оглеждали с нейния , дето я кара и да са преценили, че си опасен. Казвала ми е че е отказвала определени адреси. Но по вероятно е да не и се е идвало, тя винаги си закъснява. Добре че си тръгнал, та не си видял колко задушно и нехигиенично е в гаража, дето приема и не се проветрява, а и да ти скъса нервите с нейните пазарлъци, да ти иска още и още пари. По обява за 40 лв. съм и дал към 100 лв. само за чекия по цици.Bashta ti написа: ↑Пон Окт 30, 2023 4:55 pm колко съм бил глупав и заблуден дори да я попитам такова нещо. Разсмях се и си тръгнах с малко страх да не ми направи неква магия тая откачалка.
https://www.alo.bg/7810357
Масажа е на земята в стаята в която явно живее.
Слаб масаж. Прави се на рехабилитатор и физиотерапевт, но няма никаква идея къде какво се раздвижва и разтяга.
Студено отношение и ми уби желанието да я питам за каквото и да било допълнително. Много слабо телосложение + в лицето е като баба Яга. Определено не е мой тип.
https://www.alo.bg/7836071
Злати още докаго беше в Relax Chillout. Ходих и още от вратата си ме попита какво допълнително ще искам към масажа. 120 лв за "масаж" чисто гола, дава да й пипаш пичето без да бъркаш вътре. Масажа слаб, но ппсле и казах да легне на кушетката и си я обарвах цялата, дпкато ми лъскаше. Накрая й се източих като кон на лицето. Каза че предлагала и свирка и по адреси ходила. Според мен си бръмчи и като курва.
https://www.alo.bg/7944427
Тая мърша ме разкара до "студиото" и не си вдигаше телефона като стигнах. Чаках 15 мин. и си бегах. Внимавайте с нея, некоректна е. Работи на улица Зайчар по нейни думи, така и не успях да разбера дали е истина.
Това е от мен за сега. Пичове, пишете във форума впечатления относно мадамите, а не на лично. Затова е създаден тоя форум, ако сте влюбени в някоя "масажистка" и ви е страх да не ви разпознае ако си напишете коментара и да не ви връзва, моля сменете хаповете. Това е като във форумите за коли. Всеки пише впечатления, за да могат другите да са наясно и да се отсее на пазара за масажи мършата от тези които наистина си струват парите и времето което ще отделиш. Поздрави!
50 лв. Преди да вляза за часа си оставих парите в колата, имах доста по голяма сума в мен, бяха ми платили една поръчка.Та си виках да се поглезя с един масаж, Взех с мен 80 за масажа и 100 за всеки случай. Гледам да имам точно за масажа, че ако не съм доволен и дам повече, се правят на ударени да развалят едри или да връщат ресто. Та тази пача , след масажа като и платих гледам само 50 в джоба. Викам объркал съм нещо, отивам до колата, правя си ревизия и все едно излиза 50 липсват.Jedel написа: ↑Пет Яну 05, 2024 4:57 pmБаси, много странно. Щом си сигурен че е станало при нея, това е кофти.Bobo30 написа: ↑Пет Яну 05, 2024 4:35 pmТочно за нея говоря, и на мен не ми се повярва, че е възможно, НО ФАКТ. Още повече, че предварително си бях оставил парите в колата и си бях взел конкретна сума. Като я питах, беше много гузна и неадекватна. Не съм казал, че е лош масажа и, не съм ходил за екстри или искал, даже не съм питал, само масаж. Крадлата си е крадла, каквато и да се прави. Имайте си го наум.Jedel написа: ↑Чет Яну 04, 2024 7:01 pm
Ако говориш за тази https://www.alo.bg/7260990
Каква сума е взела, ако не е тайна
Точно това, че е хубаво, луксозно и си викаш тук е точно и понеже не очакваш, но Мършата си е Мърша.
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 24 пъти
Тази кака, за която говорите, че е щипнала 50 лева от колегата, но не прави ръчки, не беше ли в бизнеса преди десетина години, не биеше ли чекии? Много перверзна физиономия има, ако и сега са се прави на светица. ..