Която много се кефи на лизане
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Която много се кефи на лизане
Колеги искам препоръка за готина млада мадама с големи гърди която да дойде в къщи или на хотел и да пръска от лизане ако може да е често и да и е много кеф да се гърчи
И да ме гледа как лъскам да ми се радва
Ако може да не е от професионалистките че да не ми лепне нещо
Дискретност да има
И да ме гледа как лъскам да ми се радва
Ако може да не е от професионалистките че да не ми лепне нещо
Дискретност да има
Re: Която много се кефи на лизане
Както си описал изискванията да е млада, готина с големи гърди и да пръска при лизане, но да е непрофесионалистка ще е трудно колегите да ти препоръчат някоя мацка .
Обаче по-добре да се срещаш с подобни мадами на хотел или друг терен а не вкъщи . Даже е препоръчително за по-голяма дискретност .
Трябва да имаш предвид, че някоя непрофесионалистка също може да ти лепне нещо .
Обаче по-добре да се срещаш с подобни мадами на хотел или друг терен а не вкъщи . Даже е препоръчително за по-голяма дискретност .
Трябва да имаш предвид, че някоя непрофесионалистка също може да ти лепне нещо .
Братле аз си имам терен дето пак е мой ама не живее семейството ми там така че ми по добре да се отпусна в нас все пак не съм кой да е да ме разнасят по салоните разбираш лиKoln написа: ↑Сря Юни 05, 2024 11:56 pm Както си описал изискванията да е млада, готина с големи гърди и да пръска при лизане, но да е непрофесионалистка ще е трудно колегите да ти препоръчат някоя мацка .
Може да препоръчаш от ало-то ама да не е от еротичните онея дето се ебът за пари за тва говоря
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Пуби пъпчив, тресни си една злобарка па заспивай и утре отивай да спортуваш.DonJuan92 написа: ↑Чет Юни 06, 2024 9:42 amБратле аз си имам терен дето пак е мой ама не живее семейството ми там така че ми по добре да се отпусна в нас все пак не съм кой да е да ме разнасят по салоните разбираш лиKoln написа: ↑Сря Юни 05, 2024 11:56 pm Както си описал изискванията да е млада, готина с големи гърди и да пръска при лизане, но да е непрофесионалистка ще е трудно колегите да ти препоръчат някоя мацка .
Може да препоръчаш от ало-то ама да не е от еротичните онея дето се ебът за пари за тва говоря
Малък си още да идваш тука и пишката ти требва да попорасне, тогава ше се обаждаш - ако не те фанат мама и тати.
WTF
Ако никоя не ти е вързала да я лижеш не се прави на мъж тукrazputin написа: ↑Пет Юни 07, 2024 12:47 amПуби пъпчив, тресни си една злобарка па заспивай и утре отивай да спортуваш.DonJuan92 написа: ↑Чет Юни 06, 2024 9:42 amБратле аз си имам терен дето пак е мой ама не живее семейството ми там така че ми по добре да се отпусна в нас все пак не съм кой да е да ме разнасят по салоните разбираш лиKoln написа: ↑Сря Юни 05, 2024 11:56 pm Както си описал изискванията да е млада, готина с големи гърди и да пръска при лизане, но да е непрофесионалистка ще е трудно колегите да ти препоръчат някоя мацка .
Малък си още да идваш тука и пишката ти требва да попорасне, тогава ше се обаждаш - ако не те фанат мама и тати.
-
- Благодарил: 10 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Ако жена ти не се кефи как я лижеш и на другите няма да им харесаDonJuan92 написа: ↑Чет Юни 06, 2024 9:42 amБратле аз си имам терен дето пак е мой ама не живее семейството ми там така че ми по добре да се отпусна в нас все пак не съм кой да е да ме разнасят по салоните разбираш лиKoln написа: ↑Сря Юни 05, 2024 11:56 pm Както си описал изискванията да е млада, готина с големи гърди и да пръска при лизане, но да е непрофесионалистка ще е трудно колегите да ти препоръчат някоя мацка .
Какво разбираш под непрофесионалистка някоя девствена ли или такава дето уж не прави екстри ама срещу кеш пуска всичко вътре?
Някоя която прави само масажи ама за мен ще има и бонусна системаPizza&chips написа: ↑Чет Юни 13, 2024 3:55 pmАко жена ти не се кефи как я лижеш и на другите няма да им харесаDonJuan92 написа: ↑Чет Юни 06, 2024 9:42 amБратле аз си имам терен дето пак е мой ама не живее семейството ми там така че ми по добре да се отпусна в нас все пак не съм кой да е да ме разнасят по салоните разбираш лиKoln написа: ↑Сря Юни 05, 2024 11:56 pm Както си описал изискванията да е млада, готина с големи гърди и да пръска при лизане, но да е непрофесионалистка ще е трудно колегите да ти препоръчат някоя мацка .
Какво разбираш под непрофесионалистка някоя девствена ли или такава дето уж не прави екстри ама срещу кеш пуска всичко вътре?
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Бе язе да съм на баща ти, ща масажирам системно по три пъти на ден с каиша а шамарите ша са ти бонус доде ти не избия сичките бръмбаре из празната проста тиква и веднъж да запомниш да залегаш на уроците и да са не вреш по форумите за възрасни къде немаш никва работа, келеш.
Последно промяна от razputin на Пет Юни 14, 2024 3:41 pm, променено общо 1 път.
WTF
Бонусна система ако имаш пари и голем чеп ама и малко акъл трябва иначе ще си единствен само за ръката тиDonJuan92 написа: ↑Пет Юни 14, 2024 10:15 amНякоя която прави само масажи ама за мен ще има и бонусна системаPizza&chips написа: ↑Чет Юни 13, 2024 3:55 pmАко жена ти не се кефи как я лижеш и на другите няма да им харесаDonJuan92 написа: ↑Чет Юни 06, 2024 9:42 am
Братле аз си имам терен дето пак е мой ама не живее семейството ми там така че ми по добре да се отпусна в нас все пак не съм кой да е да ме разнасят по салоните разбираш ли
-
- Благодарил: 10 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Ама аз не искам да е заради парите а заради удоволствиетоPizza&chips написа: ↑Пет Юни 14, 2024 3:35 pm Срещу голяма сума всяка ще се кефи на лизането според мен
Ако го правиш добре и обръщаш внимание на това което ѝ харесва, не бързаш и си внимателен с нея почти всяка ще се кефи... Ама ако и се правиш на велик едва ли ще те огрее...
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
"Ама аз не искам да е заради парите а заради удоволствието"
Айде пак - значи някой тук познава страхотно момиче (не от бранша) и се очаква веднага ей-така да го преотстъпи на непознат
И, естествено, това момиче (което иначе е много свястно и почтено, че и чисто) само като чуе, ще заподскача от удоволствие.
Действително, що за фантазьори са тия, дето съвсем сериозно предполагат нещо такова.
И освен това - всеки с малко по-сериозен опит знае, че точно от "непрофесионалистки" е по-вероятно да лепнеш нещо.
Не се съмнявам в материалното благосъстояние на автора на темата, ама лафа, че парите не са всичко на тоя свят, не се е появил просто така.
Айде пак - значи някой тук познава страхотно момиче (не от бранша) и се очаква веднага ей-така да го преотстъпи на непознат
И, естествено, това момиче (което иначе е много свястно и почтено, че и чисто) само като чуе, ще заподскача от удоволствие.
Действително, що за фантазьори са тия, дето съвсем сериозно предполагат нещо такова.
И освен това - всеки с малко по-сериозен опит знае, че точно от "непрофесионалистки" е по-вероятно да лепнеш нещо.
Не се съмнявам в материалното благосъстояние на автора на темата, ама лафа, че парите не са всичко на тоя свят, не се е появил просто така.
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 1 път
То няма такива всички са за пари ..DonJuan92 написа: ↑Пет Юни 14, 2024 3:38 pmАма аз не искам да е заради парите а заради удоволствиетоPizza&chips написа: ↑Пет Юни 14, 2024 3:35 pm Срещу голяма сума всяка ще се кефи на лизането според мен
Има ама никой не е толкова малоумен да каже коя е всеки пази такива редки екземпляри за себе сиgabi0295@abv.bg написа: ↑Вто Юни 18, 2024 8:23 amТо няма такива всички са за пари ..DonJuan92 написа: ↑Пет Юни 14, 2024 3:38 pmАма аз не искам да е заради парите а заради удоволствиетоPizza&chips написа: ↑Пет Юни 14, 2024 3:35 pm Срещу голяма сума всяка ще се кефи на лизането според мен
-
- Благодарил: 8 пъти
-
Ако един мъж лиже добре, няма да изпадне от клона , колкото и да са много :Д