Милена от Благоевград вече в София
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Милена от Благоевград вече в София
Айде София Милена е вече в чилаута!!!
https://www.alo.bg/masaji-relax-chillout-9602247
https://www.alo.bg/masaji-relax-chillout-9602247
-
Re: Милена от Благоевград вече в София
То ако ставаше нямаше да де мести и щеше да си хване кадърен мъж не някакъв мърльо дето я остави след 3-4 седмици
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
И с кво се слави таа македонска мърша по-точно че явно е известна ?
WTF
-
Ми в Благоевград в гледам беше коментирана! Ебе се, духа и какви ли не извращения! Може да е решила да се мирне и да се фокусира на масажи, но се е правила само на света вода ненапита! Даже има клипове с нея как се съблича и тн. Не вярвам много да седи в този салон, тя е биполярна и за най-малкото нещо избухва и е наркоманка
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Яснооо, мерси. Явно е въпрос на време да са разкърши и из Софията, та да нема съмнения ква е
WTF
-
О преди да избяга в Благоевград е била по София пукала се за пари! То е въпрос на време да я изгонят от там и да си отваря краката както в Благоевград за 200-300лв ама не си заслужава
Може ли подробности ...Какви извършения Стана ми интересно ,а и Милена има потенциал за тези неща .ChipiChapa написа: ↑Сря Юни 26, 2024 3:24 pm Ми в Благоевград в гледам беше коментирана! Ебе се, духа и какви ли не извращения! Може да е решила да се мирне и да се фокусира на масажи, но се е правила само на света вода ненапита! Даже има клипове с нея как се съблича и тн. Не вярвам много да седи в този салон, тя е биполярна и за най-малкото нещо избухва и е наркоманка
-
Ми чел съм по другия форум коври, че се ебала за бело, чукала се с 2-3 наведнъж, има клипове в нета с нея (даже аз имам един как прави стриптийз)! Не я слуша главата в Благоевград постоянно менкала цените айде сега масаж с екстра за 80-100лв после това стане на 150 и тн. Мисля че тук няма да има такива неща поне сега има шеф преди сама си беше шефка!Massimo написа: ↑Пет Юни 28, 2024 8:48 amМоже ли подробности ...Какви извършения Стана ми интересно ,а и Милена има потенциал за тези неща .ChipiChapa написа: ↑Сря Юни 26, 2024 3:24 pm Ми в Благоевград в гледам беше коментирана! Ебе се, духа и какви ли не извращения! Може да е решила да се мирне и да се фокусира на масажи, но се е правила само на света вода ненапита! Даже има клипове с нея как се съблича и тн. Не вярвам много да седи в този салон, тя е биполярна и за най-малкото нещо избухва и е наркоманка
Ама може и да се е мирнала малко вече, тази информация е отпреди 1-2г
-
- Благодарен: 26 пъти
подробности за тези клипове??ChipiChapa написа: ↑Сря Юни 26, 2024 3:24 pm Ми в Благоевград в гледам беше коментирана! Ебе се, духа и какви ли не извращения! Може да е решила да се мирне и да се фокусира на масажи, но се е правила само на света вода ненапита! Даже има клипове с нея как се съблича и тн. Не вярвам много да седи в този салон, тя е биполярна и за най-малкото нещо избухва и е наркоманка
-
Ми на единия си ръга ножица в путката има ги в телеграм на другия е 4мин и танцува като пуши, не е нещо интересноImWithMolly написа: ↑Пет Юни 28, 2024 9:16 amподробности за тези клипове??ChipiChapa написа: ↑Сря Юни 26, 2024 3:24 pm Ми в Благоевград в гледам беше коментирана! Ебе се, духа и какви ли не извращения! Може да е решила да се мирне и да се фокусира на масажи, но се е правила само на света вода ненапита! Даже има клипове с нея как се съблича и тн. Не вярвам много да седи в този салон, тя е биполярна и за най-малкото нещо избухва и е наркоманка
-
Прати, ако обичаш линк за телеграм групатаChipiChapa написа: ↑Пет Юни 28, 2024 9:45 amМи на единия си ръга ножица в путката има ги в телеграм на другия е 4мин и танцува като пуши, не е нещо интересноImWithMolly написа: ↑Пет Юни 28, 2024 9:16 amподробности за тези клипове??ChipiChapa написа: ↑Сря Юни 26, 2024 3:24 pm Ми в Благоевград в гледам беше коментирана! Ебе се, духа и какви ли не извращения! Може да е решила да се мирне и да се фокусира на масажи, но се е правила само на света вода ненапита! Даже има клипове с нея как се съблича и тн. Не вярвам много да седи в този салон, тя е биполярна и за най-малкото нещо избухва и е наркоманка
-
Оу аз телеграм не ползвам от месеци, май вече и групите са само с линкове и ако те покани някой нямам идеяImWithMolly написа: ↑Пет Юни 28, 2024 12:38 pmПрати, ако обичаш линк за телеграм групатаChipiChapa написа: ↑Пет Юни 28, 2024 9:45 amМи на единия си ръга ножица в путката има ги в телеграм на другия е 4мин и танцува като пуши, не е нещо интересно
-
ДейбаChipiChapa написа: ↑Пет Юни 28, 2024 4:19 pmОу аз телеграм не ползвам от месеци, май вече и групите са само с линкове и ако те покани някой нямам идеяImWithMolly написа: ↑Пет Юни 28, 2024 12:38 pmПрати, ако обичаш линк за телеграм групатаChipiChapa написа: ↑Пет Юни 28, 2024 9:45 am
Ми на единия си ръга ножица в путката има ги в телеграм на другия е 4мин и танцува като пуши, не е нещо интересно
Била е доста симпатична ми се струва, не я познавам и не съм ходил при Миленчето
https://adamieva.info/obiava-4825383/pr ... asazhistka
kor https://kovri.info/memberlist.php?mode= ... file&u=463
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
-
Преди е била красива, ама вече от наркотици и грозния силикон е станала плашило! Принципно и добре съм прекарал при нея в Благоевград, но е биполярна и кълвача я бие яко! Може днес да си и приятен утре да ти вика по телефона и да ти вдига двойни цените при среща, само защото така и изнася! Колеги бяха споделяли че имала венерически заболявания, не съм я ебал никога че все уж следващия път, но е курва голяма и твърде рискова!frend написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 9:29 am Била е доста симпатична ми се струва, не я познавам и не съм ходил при Миленчето
-
- Благодарил: 4 пъти
- Благодарен: 1 път
Как да я ебеш като си импотентно леке което не става за нищо !? Единствената п*тка която си виждал е тази на майка ти!ChipiChapa написа: ↑Пон Сеп 30, 2024 8:45 amПреди е била красива, ама вече от наркотици и грозния силикон е станала плашило! Принципно и добре съм прекарал при нея в Благоевград, но е биполярна и кълвача я бие яко! Може днес да си и приятен утре да ти вика по телефона и да ти вдига двойни цените при среща, само защото така и изнася! Колеги бяха споделяли че имала венерически заболявания, не съм я ебал никога че все уж следващия път, но е курва голяма и твърде рискова!frend написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 9:29 am Била е доста симпатична ми се струва, не я познавам и не съм ходил при Миленчето
-
Ей копеле тъпо, стига си си търсил дразнения в интернет а си оправи скапания скучен живот майка ти деба