Магито
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Магито
За мен е ок цена качество топ.Старае се дамата,не позволява волности няма турска за лизане не съм питал,но според мен доста е предпазлива относно хигиената на клиента.На фона на останалите мацката е топ.
-
- Благодарил: 10 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Не ме грабна нито с масаж нито с отношение , работя здраво за тия пари няма да ги давам на такива парцали ай молим ти се
-
Чета и се чудя,какво търсите!?Дамата е ок цена качество топ ,вярно не е на 20г но определено е доста добре , впрочем не знам на колко е определено е около 40г има брутални цици и хубаво тяло доста 20г. не могат да и се опрат,но всичко е индивидуално както при нас така и при тях!
Лично на мен много ми допада, повтарям и потретвам с удоволствие, има много неща, стига да знаеш как да си ги поискаш
Аз примерно нз ти какво търсиш, но аз - качествен масаж, при нея го няма , добро отношение , не стегнато и студено, стегнати естествени гърди не виснали като на баба , да се усмихва повече и естествено при взаимно водене на разговор и закачки да се стигне до нещо повече . Имам фаворитка дето ги има всички качества и пак цената е 100лв така че не НИЕ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КАКВО ТЪРСИМ, а това че не го намираме в нея и смело пропускамеСамо греди написа: ↑Сря Окт 23, 2024 9:45 pm Чета и се чудя,какво търсите!?Дамата е ок цена качество топ ,вярно не е на 20г но определено е доста добре , впрочем не знам на колко е определено е около 40г има брутални цици и хубаво тяло доста 20г. не могат да и се опрат,но всичко е индивидуално както при нас така и при тях!
-
2 пъти чета "брутални" ясно е , че си от ония дето правят реклама хахаха колко пък да са брутални , то какви цици имааа ти какви хвалиш беги
Много са й хубави циците, особено за годините й ... който разбира - тук се спира, това мога да кажа аз