Мнение за каката?
тя отдавна е на пазара
https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-7253669
0893910185
089 391 0185
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Re: 089 391 0185
Айде да напиша две думи, не заради тебе, ами за новаци дето може да се заинтересуват.
Снимките са отпреди поне десет години, тогава и дойде да работи в София.
Приятно момиче, бая закръгленко. Масаж също приятен, без да е нещо особено. Не съм сигурен дали 70 лв на час си струва, но там някъде е реалната цена. Откакто е толкова не съм ходил, но ако намали - пак бих отишъл.
Мястото е козметичен салон на удобно място, с мижава изолация и за "нещо повече" не може и дума да става и ѝ е писнало от идиотски телефонни обаждания. Наистина не разбирам защо са тия непрекъснати въпроси към нея и към такива като нея, при които няма и най-слаб намек за "нещо повече".
Снимките са отпреди поне десет години, тогава и дойде да работи в София.
Приятно момиче, бая закръгленко. Масаж също приятен, без да е нещо особено. Не съм сигурен дали 70 лв на час си струва, но там някъде е реалната цена. Откакто е толкова не съм ходил, но ако намали - пак бих отишъл.
Мястото е козметичен салон на удобно място, с мижава изолация и за "нещо повече" не може и дума да става и ѝ е писнало от идиотски телефонни обаждания. Наистина не разбирам защо са тия непрекъснати въпроси към нея и към такива като нея, при които няма и най-слаб намек за "нещо повече".
-
- Благодарил: 67 пъти
- Благодарен: 7 пъти
Защото заради "масажистките" курви, Ганьо си мисли че всяка масажистка е прикрита курва. Виж че са почнали да питат за маникюристки, козметички и всякакви. Скоро очаквам да започнат да питат личните лекарки дали нямат екстри.
Само че конкретно в случая, тази по сникмите си рекламира повече нагримираната муцунка, отколкото масажните техники - та го разбирам колегата донякъде..
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
natoporchen, има нещо вярни в това за снимките, още повече, че и са доста стари вече, муцунката се е поизменила с годинките, явно не само в дупето трупа сланинка - но иначе, повтарям, си е приятно момиче. Но който иска "нещо повече", трябва да тръгне да я сваля, няма как в това помещение да има някакви извънредни изпълнения.