ДО ВСИЧКИ ВАС - КЛИЕНТИ
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Re: ДО ВСИЧКИ ВАС - КЛИЕНТИ
Като ти плащахме и те спасявахме от Мизерията да не умреш от глад - защо не ни каза какви сме, Като ни се радваше, че ти плащаме, вместо да ревеш за пари пред близките ти ?
Последно промяна от Чекиджията на Вто Ное 19, 2024 7:56 pm, променено общо 2 пъти.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Хабиби нема кво да ми правиш анализ колко ми е дълъг пишока и колко ми е акъла освен ако нема да те пецкам, а язе знам знам че си ми навита, както междувпрочем точиш мъзга да те издрънчи поне веднъж който и да е от назе. А язе точно нема да та плюшъ щото:Pripadamsvas написа: ↑Вто Ное 19, 2024 11:51 amrazputin написа: ↑Вто Ное 19, 2024 10:31 amЯсно, много искаш да те плющът заедно с психоложката щото баща ти не те е изплющял навремето, ясно че и двете с нея сега сте недокецани и ше даваш нейния телефон за връзка ако некой се прежали да те заплаши че ще кеца накрая, та да подивееш от радос, та за тва идеш туке дето сме ебали всичко, че то само мераклии да ти пикаят в устата. И нормално с такова бактериологично оръжие кат тебе друг досег не моа да има.Pripadamsvas написа: ↑Вто Ное 19, 2024 9:31 am А това как ме заплашвате и искате да разбирате коя съм е поредния пример за патриархата. Като разберете коя съм какво ще стане? Ще се съберете на площад и ще ме целите с камъни ли бе неандерталци? Или ще ми качите обявата в интернет? (Тук вече се смея много)
Кое да бъде Вашата доза отмъщение, че някой е успял да ви обиди (заслужено by the way). Мога да ви дам номера на психоложката ми, да попитате нея как ще е най-подходящо да ми го върнете. Може и да си поговорите малко с нея. Жената поне като ви взима парите наистина ще ви лекува изпържените изгнили мозъци.
Чуда се само как се лижете двете с тия смръдливи злобни човки ма поне замийте путките да не стане като с тоа дето ужким щел да те ебе па е бегал бръже кат те е видел каква си смръдлива болна свлеч и та е оставил недоплющяна.
Жива и здрава ама то щом и баща ти не те е опънал навремето от съжаление че друг не ще да те погледне, едвали ние тука ше можеме да ти помогнеме, че чисто математически погледнато вероятността да си останеш с пръст в болната шунда и с недоизлекувана детска травма е огромна.
Кажи на психиложката и да измисли по-добър план, че тоа ич го не бива, щото мое и да ебеме чат-пат циганки или само циганки ама не и малоумни миризливи сифилистични плашугери кат тебе.
Бебче, това беше най-прекрасния начин да покажеш:
1) майка ти никога не те обичала, така че за теб лечението е задължително
2) селяния до шия, а си мислех че аз съм под средното ниво съдейки предишната ми заетост
3) ясно е, че ти е малък. Ясно е, че не си най-впечатляващия по ум, визия и възпитание. Нормално е да се намираш сред толкова хора, които са се потрудили да еволюират и да се развият, а ти да затъваш в собствените си убеждения, ЧЕ ЗАСЛУВАШ повече :DDD Трудно е да знаеш, че няма какво да дадеш на света около себе си и за това се превръщаш в чист балкански Бай Ганьо (теб) на който всеки му е длъжен. Даже ваще не са били длъжни да бъдат качествени родители, както всички виждаме. Аз съм се изправила пред вас, обидите ви и заплахите ви. Няма нещо ново което да чуя и да ме учуди. Но вие скъпи “колеги” имате бая още да си биете главата в стената.
ПАК ВИ КАЗВАМ БЕ: КАЧЕСТВЕНА УСЛУГА НЯМА ДА ИМА И НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТЕ ДОКАТО ВИЕ САМИТЕ СТЕ ТРЕТА ЦЕДКА ХОРА Каквото повикало такова се обадило, беше ако не се лъжа.
1) Смръдиш на наркоманизирана сифилистична спермоядка от сто километра
2) Безинтересно проста курва си. Запомни - безинтересно и проста. Мноо гадно съчетание което обяснява сичките ти беди.
3) Немоа ти излекувам комплекса дето си искала от малка баща ти да те чука. Е тава ше си го имаш до гроб
4) Колегите тука не моа сберат толко пари, че да ми платат на революта та да са прежала а ти го намаам първо в гъза после немиен в устата та да са отърват сички от зловонното ти присъствие.
Споко, нема да се плашиш, има компромисен вариант да направа нещо за тебе - язе мога да пикая в устата и да пусна коча ми Гошо да та оноди, само ше си платиш на ветринаря дето ше го лекува от сифилиса, гонореята и малоумието дет ше му докараш на животното.
Последно промяна от razputin на Вто Ное 19, 2024 10:22 pm, променено общо 2 пъти.
WTF
-
- Благодарил: 10 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Колеги няма какво да се занимавате с елементарната Боряна, всички знаем че само тя се засяга като пишат тук за нея и отговаря злобно ама повечето я разкрихме че е Бамбина96 и сега друг профил направила . Оставете я да си вее шутката сега в Гео Милев и дано другия бизнес повече да провърви
Писала е че извършва фризьорски услуги в регистъра за фирми хахахаххахахах оная работа им фризира
Много знае тя биология или химия тръгва да философства
В коврите беше писала че ние мъжете сме преносители на ЧПВ голяма разбирачка няма що
Писала е че извършва фризьорски услуги в регистъра за фирми хахахаххахахах оная работа им фризира
Много знае тя биология или химия тръгва да философства
В коврите беше писала че ние мъжете сме преносители на ЧПВ голяма разбирачка няма що
-
Цели да си покаже простотията Дилена bambina96 , колеги и на новия терен ли идва кучето й Бамби и е затворено в другата стая или сега не го взима със себе си хахахKurusmuk написа: ↑Пон Ное 18, 2024 12:48 pm Каква е целта на този пост? Колегите като пишат, споделят какво и как им се е случило, но на финала предпазват други колеги от греди. Това твое душевно излияние какво се предполага да постигне? Може би да изпуснеш парата нещо, защото друга добавена стойност няма? Нареди хората, че имат малки пишки и че се потят и понамирисват. Мииии, ок? И? Както и ние, така и вие, имате избор да откажете услугата. Pecunia non olet?
200лв й да смърди на псе
Някоя друга донопробна курва няма ли да се включи тази вече ни е безинтересна... Изчерпа се !
сипвам си една ракия и се надявам някой друг боклук да се включи
сипвам си една ракия и се надявам някой друг боклук да се включи
Последно промяна от angel на Сря Ное 20, 2024 1:52 am, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Лошото е, че нищо ново нема да чуеме все по - скучни стават. Нема никва креативност даже в злобата им.
WTF
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Каква Дилена, бе, колеги...
Тя няма да седне да се занимава с глупости и да пише такива безкрайни текстове и то без да има никакъв смисъл.
А и тя си работи, не е спирала. Даже миналата седмица не можах да се вредя при нея.
Тя няма да седне да се занимава с глупости и да пише такива безкрайни текстове и то без да има никакъв смисъл.
А и тя си работи, не е спирала. Даже миналата седмица не можах да се вредя при нея.
-
- Благодарил: 14 пъти
Ми значи може да е някоя пачавра на фамозния, интересно как казвахме какво е в онзи бардак и хоп тая скумрия нахалства тая седмица!
-
- Благодарен: 3 пъти
Мине и не мине време акаунтите - Pizza&chips и Ivosickmind, освен по мой адрес, за друга/и няма какво да напишат, нормално стоиш без работа и се чудиш какви лъжи да пишеш!
Ясно е, че стои жена зад тези профили, ако си толкова смела, ела да ми го кажеш в очите, а не да се криеш като мишка!
Ясно е, че стои жена зад тези профили, ако си толкова смела, ела да ми го кажеш в очите, а не да се криеш като мишка!
-
- Обратна връзка:
Не е Дилена ве пичове - таа дет сътвори горните тъпотии е няква тъпа дънна тиня и не мое въобще да се сравнява.
Освен Дилена да е измислила некъв ебаси сложния маркетинг, ма мноо се съмнявам, тя си има клиенти па и никога не е влизала тука рязко да ръси плюнки без да я закачат.
По-скоро се съмнявам таа да е поредната ако не същата от салоните, дето не предлагали а се плющът на поразия а таа е обидене, ако не е и същата пача дето са изцепи тука резко предишния път.
Освен Дилена да е измислила некъв ебаси сложния маркетинг, ма мноо се съмнявам, тя си има клиенти па и никога не е влизала тука рязко да ръси плюнки без да я закачат.
По-скоро се съмнявам таа да е поредната ако не същата от салоните, дето не предлагали а се плющът на поразия а таа е обидене, ако не е и същата пача дето са изцепи тука резко предишния път.
WTF
-
Някоя скумрия от чилаута е сигурно, щом е била масажистка 2 години и сега не бачка там, е някоя от иконите на чилаута, която е била оплювана с причина тук! Може да е Ели, Бела или курвенската и другарка Зори, не е Милена Бориславова щото тя щеше да допусне няколко стотин правописни грешки само в 3 изречения или фамозния пак се прави на интересен и защитава долнопробните си курви!
-
- Благодарил: 17 пъти
Ами тя си е писала - салон в центъра, за който се коментира, че някаква я пукат без гума и т.н. Единствено за чилаута и за ония с диамантчето отпред сме коментирали такива неща. Аз залагам, че е била в чилаута. Но мисля, че е все тая. Има един основен принцип в живота: Не се плюе ръката, която те е хранила, защото не знаеш кога ще опреш пак до нея. Момичето така е преценило, така е написало. Поне е доста грамотно, като изключим няколко запетайки и пълни членове, но това е бял кахър на фона на какво можеше да е. Не коментирам смисъла на текста. Няма смисъл да го правя.
-
Щом е чилаута: Соня скоро се махна оттам, Зори, Стефка, Ели, Злати и имаше още една ама не помня името
-
Май е Бамбина хора вижте тя и в други теми се включва там в спинозните и още други сега и тук се подвизава друга масажастка нз да има акаунт и така да пише като нея
-
ChipiChapa написа: ↑Сря Ное 20, 2024 2:41 pm Щом е чилаута: Соня скоро се махна оттам, Зори, Стефка, Ели, Злати и имаше още една ама не помня името
Зори е голяма скръб хаха май верно си е Дилена тя редовно пише по форумите
-
Тази бамибма/дилема и там каква е, как изглежда! Май не съм и виждал обява! Търсих с търсачката ама бяха изтрити обяви
-
Една с голямо чело като самолетна писта все едно отиваш при Сузанита да ти прави нуру да се търка в теб с гъбичките на шутката сиChipiChapa написа: ↑Сря Ное 20, 2024 4:32 pm Тази бамибма/дилема и там каква е, как изглежда! Май не съм и виждал обява! Търсих с търсачката ама бяха изтрити обяви
-
Няма да коментирам челото, че е ясно май вече, ама да го еба защото всяка бейсик кучка си шибне грозни джуки и ползват все едно парфюми и грим!
-
- Благодарен: 3 пъти
А най-добре нищо не коментирайте! Последните няколко събрали се - Pokemon, Krisspolice, Ivosickmind и Pizza&chips зад тези профили стои жена и останалите дори не се усещате Цялата злоба се излива върху мен от една дебела и нещастна жена, която е финансово и сексуално НЕзадоволена! Нямам какво повече да кажа, сами си правете изводите...
P.S. Тази тема е за кофата!
P.S. Тази тема е за кофата!
Последно промяна от Bambina996 на Сря Ное 20, 2024 5:23 pm, променено общо 1 път.
-
Кучките лаят, керванът си вървиииии може да ми пише тая недоволна дето направи темата да й дам един _)_