И тя не знае,хапе я щъркела здравоspartan написа: ↑Пет Дек 06, 2024 8:22 pmА къде е Дева Мукта?dev**** написа: ↑Пет Дек 06, 2024 5:53 pm Момчета прочетох написаното. Искам да внеса яснота какво предлагам. Аз съм Дева Места и работя със блокажи в областта на сексуалността. Работя със сексуалната енергия и разговаряйки с част от вас днес и най вече четейки написаното искам да внеса яснота. Работя с ясна цел и тя е раздвижване на енергията и освобождаване на блокажи. Доста странен е коментара за мен и сесията, която съм провела. Има измислици. Не предлагам никакви сексуални действия с мен. За мен беше полезно да прочета написаното и да направя промени в подбора на клиенти. Благодаря на написалия за това.
Тантра - Дева Мукта
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Тантра - Дева Мукта
Написалия това не е казал нищо невярно или лошо за вас ! Не съм казал че сте масажистка под прикритие която прави секс с клиентите си. Вие сте секс терапевт,не е ли така ? По цял свят ума такива и това е супер!Вие от години предлагате тантра,масажи,терапия,секс коучинг и това е супер ! Следя вашите клипове-групи от доста години и мноого преди да си купите къщата в Мърчаево.Пак казвам вие сте терапевт и това си е супер ,със кой каква терапия правите си е ваша работа и какво граници си поставяте с всеки клиент също нали ?
Надявам се не съм ви обидил или казал че сте някаква чекиджийка или курва и тн.
Поздрави.
Надявам се не съм ви обидил или казал че сте някаква чекиджийка или курва и тн.
Поздрави.
-
- Благодарил: 130 пъти
- Благодарен: 230 пъти
- Обратна връзка:
Нещо се оплетоха ж(р)иците на ДЕВиците та предлагам Дева Места да си даде линк към обявата и да се направи друга тема за нея. Иначе се сещам за комсомолския дето докато се организира три пъти го ебали завалията.
Коса расте, акъл не доада
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Последно - Дева Мукта и Дева Места две различни деви ли са, или една и съща?
Ето ви още една шашава “Тантра масажистка”
https://www.facebook.com/share/1Amb8adv ... tid=wwXIfr
След като я попитах за масажа, получих следния отговор!
Не съм чувала да има дипломирани Тантра терапевти
Радвам се, че имате интерес. Всеки желаещ минава предварителна задължителна платена видео консултация за да преценим дали такъв тип лечебна енергийна терапия е подходяща за вас.
Само няколко стартови въпроси, които са много важни преди да продължим с разговора:
Имате ли опит с духовни практики?
Пиете ли ?
Пушите ли нещо ?
Приемате ли хапчета или други субстанции?
Имате ли заболявания?
Правили ли са ви операции?
Имате ли счупени кости ?
Имате ли алергии ?
Добре
Може да продължим разговора на видео консултацията. Тя е 30лв и се плаща предварително по банков път
https://www.facebook.com/share/1Amb8adv ... tid=wwXIfr
След като я попитах за масажа, получих следния отговор!
Не съм чувала да има дипломирани Тантра терапевти
Радвам се, че имате интерес. Всеки желаещ минава предварителна задължителна платена видео консултация за да преценим дали такъв тип лечебна енергийна терапия е подходяща за вас.
Само няколко стартови въпроси, които са много важни преди да продължим с разговора:
Имате ли опит с духовни практики?
Пиете ли ?
Пушите ли нещо ?
Приемате ли хапчета или други субстанции?
Имате ли заболявания?
Правили ли са ви операции?
Имате ли счупени кости ?
Имате ли алергии ?
Добре
Може да продължим разговора на видео консултацията. Тя е 30лв и се плаща предварително по банков път
-
- Обратна връзка:
Секви откачени деви шМутКи са се навъдиле, звездите им го приказват повечко.
На тази Утка репертоара е като на Елена Бочева
Видео среща , естествено срещу заплащане
Не знам на тези семинари по хотели какво се случва
Видео среща , естествено срещу заплащане
Не знам на тези семинари по хотели какво се случва
-
- Обратна връзка:
На балъците им се чпока кат на хамстери на тия срещи, а некоа такава ДагоЕва шУтка им зима кинтите за " тантрични сеанси" и за да им обяснява за "енергиите на чакрите"
И си тръгват ем обрани ем недоебани ма па духовно задоволени вервайте ми
И си тръгват ем обрани ем недоебани ма па духовно задоволени вервайте ми
-
- Благодарил: 27 пъти
- Благодарен: 47 пъти
То това си е Елена според мен. Поне на първата снимка е тя.
Иначе, ако наистина търси човек истинска тантра - въпросите са съвсем нормални. Или хайде да го кажем така - първия въпрос е нормален, следващите са малкко излишни, защото тези, които се занимават с духовни практики, не пушат, не пият и т.н., а колкото до операциите и чупенията и тези неща - това не знам какво значение има. Тантрата е преди всичко на енергийно ниво - не е секс, както повечето от нас мислят и им се иска да е. Даже в повечето случаи изобщо няма сексуален контакт. Реално за човек, който не практикува духовни практики, е почти невъзможно да изживее истинска тантра.
Да продължа за Елена (ако е тя) - видео разговори и такива тинтири - минтири са някакво извращение на въпросната персона. Ако тя се занимава сериозно с такива практики, още като се видите и поговорите, ще е наясно какво представляваш и дали лъжеш или наистина се занимаваш. Ама както и да е. Темата за тантрата в Бг е безкрайна.