Масаж +
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Масаж +
Имаше за известен период от време обява в другия раздел преди да се пусне за масажи. Преди няколко месеца пак за кратко се беше пуснала като компаньонка, но бързо свали обявата.
За масаж съм ходил при нея в Младост, сега е някъде другаде терена. Нищо запомнящо се, предполагам сега щом е в този раздел ще се дърпа за екстри, но може и срещу финансов стимул да се случат нещата. Жената не е красавица, някои я определяха като плашило, но чак така не е. Има и силикон и поне аз като ходих последно имаше поддържано тяло. Милф на около 45г.
За масаж съм ходил при нея в Младост, сега е някъде другаде терена. Нищо запомнящо се, предполагам сега щом е в този раздел ще се дърпа за екстри, но може и срещу финансов стимул да се случат нещата. Жената не е красавица, някои я определяха като плашило, но чак така не е. Има и силикон и поне аз като ходих последно имаше поддържано тяло. Милф на около 45г.
-
- Благодарил: 167 пъти
- Благодарен: 282 пъти
- Обратна връзка:
Тая кака съм я таквозил докато го правеше. Не е красавица, поведението е служебно, представянето беше посредствено.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 21 пъти
- Благодарен: 2 пъти
В тялото е секси стегната а гърдите НЕ ми ги даде да ги попипам 
Стори ми се, че ме снима или се опита да ме снима с телефона и не съм се връщал. Може и да се филмирам ама...нали.
Стори ми се, че ме снима или се опита да ме снима с телефона и не съм се връщал. Може и да се филмирам ама...нали.
SEX AND FRANCE NOT OFFERED!!! Направо щях да хвана херния от смях, толкова няма някой любезен колега да светне как е свирка на английски.
Бил съм при нея 3-4 пъти. Всеки път си ни върви разговорът и я предразполагам (не съм някой Аполон или Ален Делон, доста съм далеч, дори
) и всеки път, който съм бил там за Нуру масаж, си ми дава да и ближа и целувам циците, да си я докосвам, без да прекалявам, по шундата и винаги масажът ни е завършвал с френска с презерватив, за което доплащам 20лв, като веднъж дори забрави да ми ги иска тия допълнителните за френската, или просто ми е пуснала фандък. Предполагам с още някой лев отгоре ще ми пусне и за секс. Не е някаква уникална красавица, но не е и пълен урод. Има поддържано тяло за годините си, 40 и нещо, мисля. Става за няколко ходения, пък и не е от скъпите! Наслука!