?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Хълк
Благодарил: 15 пъти
Благодарен: 46 пъти

?

Мнение от Хълк »

Нова звезда или променена стара такава - https://www.alo.bg/moni-valshebstvoto-n ... 0%B8%D1%8F ?
Ако е нова и някой случайно я е посетил и няма против да сподели :
- снимките и отговарят ли на реалността ?
- в лице как е ?
- Нурото и наистина ли е Нуро или бегла сянка на Нуро ?
Мерси в аванс !
БатеБончо
Благодарил: 98 пъти
Благодарен: 112 пъти

Re: ?

Мнение от БатеБончо »

Това е нов салон, направен от собствениците на салона в Младост 1. След като бизнесът на Чилаута се сви, след затварянето на вторият им салон в центъра, след като в Сердика остана само Маги, а Лина и Лена отидоха в Младост 1, където обяснимо парите са повече, а и в Сердика минаха две момичета, които не се задържаха, то е ясно, че се отвори един вакуум, който се запълва от вече разработен бизнес. Не слагам в тази категория любимият ми масажен салон в Надежда, тъй като три от масажистките там са свестни и читави като хора и услуга и трудно мога да ги нарека компаньонки в смисъла, който можем да вложим в тези от Младост, а и от центъра. Знаем, че салонът в Стрелбище западна яко. Читавите места за масаж с екстри са кът.
В този смисъл предполагам, че в този нов салон ще получиш същото, което и в Младост. Повече от масаж. Срещу солена сума. Харесвам колегата Хълк, защото той има обективно и обосновано мнение относно Йоана и Надя, две масажистки, които с него посещаваме, съдейки по постовете му.
И тук е мястото да повдигна дискусията какво разбираме под "Нуру масаж"?

От една от читавите масажистки в София (ще се въздържа от име, както тук, така и на лично съобщение) разбрах, че в Германия курсът за Нуру масаж стига 30 Хил евро. Цената се оправдава с бързата възвръщаемост. В този ред на мисли, предлага ли се в България Нуру масаж?
Pizzetti
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 49 пъти

Мнение от Pizzetti »

БатеБончо написа: Сря Фев 26, 2025 11:25 pm Това е нов салон, направен от собствениците на салона в Младост 1. След като бизнесът на Чилаута се сви, след затварянето на вторият им салон в центъра, след като в Сердика остана само Маги, а Лина и Лена отидоха в Младост 1, където обяснимо парите са повече, а и в Сердика минаха две момичета, които не се задържаха, то е ясно, че се отвори един вакуум, който се запълва от вече разработен бизнес. Не слагам в тази категория любимият ми масажен салон в Надежда, тъй като три от масажистките там са свестни и читави като хора и услуга и трудно мога да ги нарека компаньонки в смисъла, който можем да вложим в тези от Младост, а и от центъра. Знаем, че салонът в Стрелбище западна яко. Читавите места за масаж с екстри са кът.
В този смисъл предполагам, че в този нов салон ще получиш същото, което и в Младост. Повече от масаж. Срещу солена сума. Харесвам колегата Хълк, защото той има обективно и обосновано мнение относно Йоана и Надя, две масажистки, които с него посещаваме, съдейки по постовете му.
И тук е мястото да повдигна дискусията какво разбираме под "Нуру масаж"?

От една от читавите масажистки в София (ще се въздържа от име, както тук, така и на лично съобщение) разбрах, че в Германия курсът за Нуру масаж стига 30 Хил евро. Цената се оправдава с бързата възвръщаемост. В този ред на мисли, предлага ли се в България Нуру масаж?
Няколко пъти съм повдигал този въпрос. Защото има обяви (или поне имаше, отдавна спрях да следя), в които предлагаха и тяло в тяло и нуро масаж. Сега, като ги попиташ - било едно и също. Но според мен хич не е. Нуро-то трябва да е с проникване в края. Поне аз така си мисля. А тяло в тяло (което по принцип вероятно е измислен термин за превод на "нуру"), би трябвало да е без секс. Така си мисля аз, ама самите масажистки не правят разлика.
Peepiti
Благодарил: 1 път
Благодарен: 9 пъти

Мнение от Peepiti »

Офф, масажистките ни не са масажиски а ти питаш защо нурото не е нуро. Намажат те с олио и те погалят по гърба, после се обърнеш и ти тряснат една ръчка и бягай, че идва следващия на конвейра. Те само парите ги интересуват а не предлагат никаква услуга насреща. С якаш те ти плащат да те изтърпят. Ако може като отидеш да им дадеш парите и да си отидеш най ще бъдат доволни.
Масажи няма у нас, има имитация на масаж с чикия от мързеливи моми и изоставени майки бивши мерзеливи моми.
Аватар
5_finger_death_punch
Благодарил: 4 пъти

Мнение от 5_finger_death_punch »

30 000 евро курс за нуру масаж?
Коя ти го е казала това ?
На какви субстанции е била ,да си каже дилъра,добър е...
То за тези пари ще получиш добро висше образование в Западна Европа,някой ще го даде за курс ,който се учи за максимум две - три седмици и от тук нататък зависи от жената дали ще се старае и раздава или ще маже с олио и ще гали...
Абе замислете се малко преди да вярвате и да пишете безумия бре ...Пфффф
Peepiti

Мнение от Peepiti »

5_finger_death_punch написа: Чет Фев 27, 2025 8:33 pm 30 000 евро курс за нуру масаж?
Коя ти го е казала това ?
На какви субстанции е била ,да си каже дилъра,добър е...
То за тези пари ще получиш добро висше образование в Западна Европа,някой ще го даде за курс ,който се учи за максимум две - три седмици и от тук нататък зависи от жената дали ще се старае и раздава или ще маже с олио и ще гали...
Абе замислете се малко преди да вярвате и да пишете безумия бре ...Пфффф
Е кой ти казва да ги учиш за по 30 000 евра на нуро? Подбирай ги да са възпитани и образовани, а старанието ще дойде щом са кандисали да правят голи масажи. Пример са Амбър, Джия, Дилена. Далеч са от едни селски пръчки на килограм. ако схващаш.
Аватар
5_finger_death_punch

That's my point.
Явно не си разбрал какво искам да кажа. :)
А именно ,че е безумно да е необходимо да се плати курс за десетки хиляди евро за да се научи една жена да прави Нуру масаж.
Която ти го е казала това е имала доста развинтено въображение или е попаднала на някакъв scam курс в нета. Еквивалента на курсовете на Андрю Тейт как да станем милионери ,алфа мъжкари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tarank
Благодарен: 10 пъти

Мнение от tarank »

5_finger_death_punch Абе смешник пиши по темата .Бил ли си при девойка или не.
Аватар
5_finger_death_punch

tarank написа: Чет Фев 27, 2025 10:05 pm 5_finger_death_punch Абе смешник пиши по темата .Бил ли си при девойка или не.
Ти ли ще ми кажеш как и какво да пиша ,цървул?
Хълк
Благодарил: 15 пъти
Благодарен: 46 пъти

Мнение от Хълк »

Всичко до тук добре или как да е , но ако се включи някой с мнение за момичето и как се представя ще му бъда благодарен .
Тенкс !
Genehirsh
Благодарен: 13 пъти

Мнение от Genehirsh »

Не е истинско нуро, бедна сянка на такова, мазане с олио и плъзгане, бил съм на нуро в Япония, използва се специален гел, изживяването е приказка с чуруликащите им гласчета
Barista
Благодарил: 143 пъти
Благодарен: 24 пъти

Мнение от Barista »

В България никоя не се доближава дори до усещането което може да изживее човек по време на нуру масаж.
Публикувай отговор