масаж в Люлин 0876347110

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Genehirsh
Благодарил: 1 път
Благодарен: 13 пъти

Re: масаж в Люлин 0876347110

Мнение от Genehirsh »

За любителите на перверзии - става. Иначе - мъка брат. Вяла чекия, стара гювендия...
.
Jo99
Благодарил: 36 пъти
Благодарен: 27 пъти

Мнение от Jo99 »

Genehirsh написа: Нед Яну 12, 2025 7:25 pm За любителите на перверзии - става. Иначе - мъка брат. Вяла чекия, стара гювендия...
.
Какви перверзии прави ти с нея?

https://www.alo.bg/6349607
 087 634 7110
genos
Благодарен: 2 пъти

Мнение от genos »

Няма перверзии при тази. Доста чувствено е всичко, което предлага. Единствено външният вид е доста компромисен – набита без красота в лицето, но компенсира страшно много с отношение и държание.
Тук ми беше първият път, когато започнах да звъня по такива обяви и мисля, че нацелих правилната, защото бях притеснен, а при тази леля всичко е толкова спокойно и предразполагащо. Студиото е малко, но уютно обзаведено, затъмнено с приятна музика и леки светлини, има баня преди и след, макар и мъничка, а на кушетката се слага еднократана хартиена постелка. Масажът е добър, при половин час избираш гръб или крака, а за час е цялото тяло. Ако сте отишли за масажа, заявете цял, разликата в цената беше нещо от рода на 20 лв. Ако сте за еротика, половинка ще ви свърши добра работа.
Има опции за освобождаване с ръка и с гърди, но второто е малко по–скъпо. На мен с ръка ми харесва повече. В този случай идва със сутиен, но аз още първия път попитах може ли да се целуват гърди и тя с голям ентусиазъм ми даде да сваля сутиена и после сякаш страшно се изкефи да ми подава гърдите в устата докато пъшакаше и ме свърши. В сравнение с много други, които като им целувам гърдите само гледат настрани с безразличие, при тази изживяването е много приятно.
Повтарял съм още няколко пъти и ще продължавам да повтарям. Определено не е за хората, за които външността е водеща, но препоръчвам на тези, които търсят добро отношение и разпускаща атмосфера.
PublicEnemy
Благодарил: 11 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от PublicEnemy »

genos написа: Съб Мар 22, 2025 10:31 am Няма перверзии при тази. Доста чувствено е всичко, което предлага. Единствено външният вид е доста компромисен – набита без красота в лицето, но компенсира страшно много с отношение и държание.
Тук ми беше първият път, когато започнах да звъня по такива обяви и мисля, че нацелих правилната, защото бях притеснен, а при тази леля всичко е толкова спокойно и предразполагащо. Студиото е малко, но уютно обзаведено, затъмнено с приятна музика и леки светлини, има баня преди и след, макар и мъничка, а на кушетката се слага еднократана хартиена постелка. Масажът е добър, при половин час избираш гръб или крака, а за час е цялото тяло. Ако сте отишли за масажа, заявете цял, разликата в цената беше нещо от рода на 20 лв. Ако сте за еротика, половинка ще ви свърши добра работа.
Има опции за освобождаване с ръка и с гърди, но второто е малко по–скъпо. На мен с ръка ми харесва повече. В този случай идва със сутиен, но аз още първия път попитах може ли да се целуват гърди и тя с голям ентусиазъм ми даде да сваля сутиена и после сякаш страшно се изкефи да ми подава гърдите в устата докато пъшакаше и ме свърши. В сравнение с много други, които като им целувам гърдите само гледат настрани с безразличие, при тази изживяването е много приятно.
Повтарял съм още няколко пъти и ще продължавам да повтарям. Определено не е за хората, за които външността е водеща, но препоръчвам на тези, които търсят добро отношение и разпускаща атмосфера.
1:1 са и моите посещения при нея. Има колеги дето казват, че доста повече получават там, ама колко е вярно - само те си знаят :D
ejobejo
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 12 пъти

Мнение от ejobejo »

Duh написа: Нед Яну 05, 2025 6:49 pm Тъкмо си мислех до къде сте стигнали да питате за наркоманката Аделина и виждам че и тази още работи че и върли фенове има. Едно време беше в Западен парк и мизерен терен. Доброто и отношение не може да компенцира вида възрастра и и предполагам новия и мизерен терен и а дори е вдигнала цената. Няма смисъл да говоря повече. Не заслужавате
Дали не я бъркаш с Невена? Не е тя...
Публикувай отговор