Да и още от преди 6-7 години си беше "леля" , да не говорим , че го прави от вери лонг , лонг тайм ....
Но пък и снимките са и от преди минимум 10 години .
Да и още от преди 6-7 години си беше "леля" , да не говорим , че го прави от вери лонг , лонг тайм ....
Извинявай за дребнавия въпрос, но сега тя обърква с тия две обяви. Та каква е цената - при теб поне, че криза... Щото и аз като теб смятам, че е хубаво преживяването...
И аз съм доволен от нея,хубав масаж и добра еротика.Сигурно едната е за половин час 60 лв.
A, моя грешка, уеднаквила е цените в двете си обяви Ваня. 140 и 130 лева за час, като първата - в еротични масажи, е като че ли основна и по-подробна. И вече минималната цена е 100 лева. Инфлация...
Къде в София има тайландки които правят хепи енд ?Хълк написа: ↑Вто Мар 25, 2025 4:11 pm
Това щото тука много бабоеби и хора с ниско самочувствие които се притесняват да отидат при някое младо , хубаво и способно момиче и вдигат тарифите и и пълнят гушата !
Иначе когато ходи към някое студио или салон , като си е в домашното студио не знам как е , си е един душевен педерас ! След "сесията" ще ви разнесе по цялото студио като преукраси разказа доста с развинтеното си въображение !
Същата работа с ония лелки тайландки в силно рекламираното последно време "студио" ! Ами на тяхната възраст в Прага , щяха да бръмчат за 30 евро на час и то в студио в центъра , до "Карловият" мост . На "плая де лас Америка" в Тенерифе , Канарски острови след кратък пазарлък ти свалят от 50 на 30 евро за час тайландски масаж на плажа лелките . Само в Амстердам си държат 50 евра по студия и салони но у нас , в Софето мизата им почва от 70 + евра ! Не така стои въпроса с младите , хубави и способни тайландки по упоменатите дестинации , примерно в Амстедам 300 евра за час с такава са си нормално , но явно там бабоебите и хората с ниско самочувствие не са много , а и не щат да се охарчват особено![]()