Здравейте колеги, предстои ми пътуване към София и намерих следните студиа. Та въпросът ми е, реални и безопасни ли са?
https://vipnuru.com/uslugi/
https://vipdollsbg.com/
Масажи мнения
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 1 път
Re: Масажи мнения
Това са момите от Шакти в двете студия в Стрелбище. По принцип секс и френска не предлагат, но при подход се случват нещата. При мен последните месеци от три и при трите се получи. Все пак е и до нагласа, доверие настроение на мацката. Само При едната от първия път се получи. Носете си кондоми че са склонни да го поемат както дойде което ги прави донякъде рискови. От лични впечатления и опит уточнявам да се знаи. Имайте напредвид, че по тела говорите с диспечерка, затуй не питайте там за пикантни неща
Колега ти си единствения който се е похвалил с 3 от 3 от Шакти. Или си магьосник или тези при които не съм ходил са много лесни. Защото от сегашните 7 за 3 от тях силно се съмнявам, че си успял да пробиеш при тях. Но знае ли човек сигурно си бил при другите за които не мога да дам мнение вече.
Едната я няма вече. Иначе ако искаш вярвай, твоя работаMaze123 написа: ↑Пет Мар 28, 2025 3:33 pm Колега ти си единствения който се е похвалил с 3 от 3 от Шакти. Или си магьосник или тези при които не съм ходил са много лесни. Защото от сегашните 7 за 3 от тях силно се съмнявам, че си успял да пробиеш при тях. Но знае ли човек сигурно си бил при другите за които не мога да дам мнение вече.
Въпроса е, че повечето хора искаме да отидеме там където няма риск за здравето ни. Щом твърдиш, че има такива които наляво надясно скачат от хуй на хуй без предпазни средства е редно да се спомене кои са те, за да може такива като мен и много други които си ценят здравето да не ги посещават. А не съм тръгнал да оспорвам "завоеванията" ти. Тази която я няма знаеме коя е. Кои от другите трябва да бъдат включени в списъка "спинозни/заразни"?