Трябва да изчакаш да си поговори със звездите , да хвърли няколко пъти на боП и да изчака да прочете някое мнение на някой наистина ходил при момето та да ти "сподели" нещо тоя
Xaxaxa поредния педал, се обажда хълкьо педерунгела.
Трябва да изчакаш да си поговори със звездите , да хвърли няколко пъти на боП и да изчака да прочете някое мнение на някой наистина ходил при момето та да ти "сподели" нещо тоя
Xaxaxa поредния педал, се обажда хълкьо педерунгела.
Че боба е хубаво нещо, естествено че хвърлям боб.
За да ти пърдя в миризливата уста
Гурел , всички те разбраха ,че си шизофреничен спермояд. Гледай бяба ти как се къпе и души червея, олигофрен
Какво значи като се отпуснеш повече с ръце? Как са циците и гъза? Яна лапа ли ти и чука ли я и колко ти взе за всичко това? Сигурен съм, че Бела се чука но с по редовни. Нали знаеш, че бивши курви няма. Като огладнее пак ще се пусне на конвейра. Нахраниха я какъв парцал е и ограничи безразборния секс, но не значи, че е закърняла отдолу.
Мартина не ми изглежда да се ебе. Макс до чикия може да го докара, но не съм бил и не ми се рискува.
Руми и Зори се ебът добре там, но одавна не съм ходил и немога да дам актуална информация за тях.
Съгласен съм за Зори, хубава свирка добре се ебе.
Бела беше топ и тя, но нещо отказва всичко от известно време, може би заради скандала който се разрази.
Ми кат се чука безразборно и на голо кой и е виновен, че я нахраниха.Няколко колеги тук и в другия форум се оплакаха, че са имали здравословни проблеми след секс с нея даже и с презерватив. Чудя се как има колеги дето още рискуват да и искат секс. Един даже я беше лизал и после реве, че езика му с гъби и пъпки целия. Аз няма да и дам да го пипне камо ли да и го вкарам. Ебаси авантюристите сте.
Виж Зори се ебе хубаво и е с добра хигиена, но циците и са много увиснали. Преди да роди са били супер яки, ама сега са кат торби,но компенсира със старание в секса.