Масажистки - НЕпредлагащи happy end
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Масажистки - НЕпредлагащи happy end
Колеги, здравейте! Прегледах форума и не открих, това което ме интересува.
Споделете/предложете масажистки(до 50г.), които не предлагат happy end, но позволяват да си гол и те докосват там, уж случайно.
Споделете/предложете масажистки(до 50г.), които не предлагат happy end, но позволяват да си гол и те докосват там, уж случайно.
- pizdec
- Благодарил: 37 пъти
- Благодарен: 55 пъти
Re: Масажистки - НЕпредлагащи happy end
Има, разбира се.
EDELWEISS professional maseus, например.
Тя даже държи да си без бельо, щото мачка задните бузи здраво (на мен ми е приятно, въпрос на вкус), но няма шанс за изпразване.
Но сега видях, че е махнала ценоразписа от обявата си - не знам, аз харесвам всичко като е точно описано, при нея винаги досега е било така.
Тя даже държи да си без бельо, щото мачка задните бузи здраво (на мен ми е приятно, въпрос на вкус), но няма шанс за изпразване.
Но сега видях, че е махнала ценоразписа от обявата си - не знам, аз харесвам всичко като е точно описано, при нея винаги досега е било така.
-
- Благодарил: 121 пъти
- Благодарен: 33 пъти
Е, те докосват ли го "уж" тук-там...работата ясна?
Певицата Елена не правеше ли така?
Певицата Елена не правеше ли така?
Тази пък коя е!? Извинявай, но не съм много по БГ музиката, освен ако е РАП

Докосваше
Но нямаше чикии при нея въобще, така че
Хич не е ясна работата
-
- Благодарил: 235 пъти
- Благодарен: 386 пъти
- Обратна връзка:
Тава мяза на неко травеститинmultityp написа: ↑Пет Авг 15, 2025 12:20 pm Тук е точно така https://www.alo.bg/relaksirashta-masajn ... lo-7260990
Коса расте, акъл не доада
- pizdec
- Благодарил: 37 пъти
- Благодарен: 55 пъти
Стига де, приятна и женствена е дамата 
И приятен масаж, строго без никакви изпразвания.

И приятен масаж, строго без никакви изпразвания.
razputin написа: ↑Пет Авг 15, 2025 10:20 pmТава мяза на неко травеститинmultityp написа: ↑Пет Авг 15, 2025 12:20 pm Тук е точно така https://www.alo.bg/relaksirashta-masajn ... lo-7260990
И аз с такова впечатление бях останал от максимално не про снимките и и затова не бях я посещавал .
На живо се оказа не толкова страшна , нормална , дребна , учтива женица , а не траверса от снимката . "Султан масажа" на четири ръце предлаган в студиото им е много добро попадение . В интерес на истината именно заради него и хвалбите по неин адрес в другият форум се престраших да ги посетя и определено не останах разочарован .
Някои хора са определено нефотогенични и снимките им трябва да ги пипне някой про когато се презентират с фейса си явно .
Виж , ако търсиш хепи енд , пропускаш реЗко , ако търсиш читав масаж си на правилното място .
-
- Благодарил: 235 пъти
- Благодарен: 386 пъти
- Обратна връзка:
Ми тоа фотграфа е за ебане тогава и без тва тя не пуска.
@Хълк и @Pizdec убедихте ма и двамата, ша ида неко ден да съм султан и язе веднъж у тоа живот.
@Хълк и @Pizdec убедихте ма и двамата, ша ида неко ден да съм султан и язе веднъж у тоа живот.
Коса расте, акъл не доада
Мен ме изпразни но не бих повторил,голямо мрънкало,пълно кукурига беше с розово-лилав цвят на косата.pizdec написа: ↑Чет Авг 14, 2025 2:28 pm Има, разбира се.
Здравейте , и аз търся такава обаче явно почти няма защото съм пообиколил бая студия и го няма това.
Рая до Парадайс го прави но тя си в еротичната секция така или иначе.
Певицата май вече не прави масажи.
Рая до Парадайс го прави но тя си в еротичната секция така или иначе.
Певицата май вече не прави масажи.
Колега, от снимките й, коя е най-близо до реалната й визия? Много ми е симпатична на сн.10Iwailo написа: ↑Нед Авг 17, 2025 8:19 pmМен ме изпразни но не бих повторил,голямо мрънкало,пълно кукурига беше с розово-лилав цвят на косата.pizdec написа: ↑Чет Авг 14, 2025 2:28 pm Има, разбира се.
Vgz, коя е тази певица!? Дай снимка на самата певица 🫣
Съблича ли се гола?Iwailo написа: ↑Нед Авг 17, 2025 8:19 pmМен ме изпразни но не бих повторил,голямо мрънкало,пълно кукурига беше с розово-лилав цвят на косата.pizdec написа: ↑Чет Авг 14, 2025 2:28 pm Има, разбира се.