razputin написа: ↑Чет Мар 19, 2026 12:02 pm
VersatileStudios написа: ↑Чет Мар 19, 2026 10:20 am
razputin написа: ↑Вто Мар 03, 2026 8:00 am
Айде и тия тъпи пърдафели си поверваха. Таа па ДеЛина забрави времето коги духаше курци на конвейр за по 30 кинта бонус към масажа в една дупка, та стана извесна с тва, дето цела София й са източи в гърлото най-вече.
Басейни масейни, жакузита макузита, поршета моршета, само мислат тъпотии за надуване на цените и копират бездарно една от друга, парцалесите прости, вместо а са научат да врътат свирчоците как си требва и да предложат добра услуга на
нормална цена.
Има и нови креативни елементи, де - квартира предлагат за простите дървени мърши от селата незнайни с класа и стил, демек тия дето тепърва ша налазват в софеата на талази та да чарджат балъците. Бахси колко генеално
Извинявай, но услугата “френска” никога не съм я предлагала. И името ми в Сердика беше Лена, а не Лина

Нямам против да пишете истината, но това не е част от нея.
Относно обявите за работа, някои предлагат дневен надник, а ние – каране до вкъщи и не виждам нищо лошо в това. Както и в това да помогнем на момиче, което се нуждае от квартира или иска да се премести в друг град. Всичко, което правим, е в полза на нашите момичета. И още един факт –В нашата обява има много преди обявата на Ивон опцията за шофьор и квартира.🩷
Лина ли си, Ленче ли си, Пенка ли си хич ми не дреме - я не ми са обеснявай кат неко ученичка или кажи кво повече предлагаш като услуга в
полза на клиента за извънземните цени, а не да товариш цените в полза на ваште момичета придошли от селата.
И не ми минавай с номерата скъпи шампоанчета и ароматизатори, джакузита макузита,свещички и светена вода.
Щи го кажа просто точно кат за тебе и сичките други тъпи патки-вместо да са правиш на мноо интересна тука, като не си правила свирки (да бе), почвай да ги правиш инклузив в таа цена и да са плющиш ако требва, че инак ша умреш отглади.
Всяко момиче е свободно да предлага каквото поиска и на каквато цена поиска. Всяка една екстра, която предлагам, е описана в обявата и всеки сам преценява за какво да си или да не си харчи парите. Цените са съобразени с пазара и конкуренцията. И пак казвам – всеки сам преценява. Ако съм преценила да предлагам или да не предлагам нещо, това е изцяло мое решение. 🩷
Няма как цените в Сердика от преди 5 г. сега да са същите, защото инфлацията е факт навсякъде, за жалост. Определено не сме единствените с по-високи цени от преди 4 г. до сега и който не му е по джоба – подминава. Друга тема е, че има къде по-големи греди или момичета, които претупват и т.н., и просто няма база за сравнение.
Наистина не разбирам целия този негативизъм, защото не правим лошо на никого. Не съм тук да се доказвам, нито да споря – просто казах факт, защото не ми е приятно да чувам клевети. Пожелавам ви готини мацки и по-малко негативи!