Гле ся Делина ли,Депуткалина си ква си, ич ми го не играй театро на многострадална героиня- като почнете да си пишете цените и услугите ясно кво правите точно в тва судио, а не некоя от вас тайничко да си са погнясва с тоа оня или да им посвирва на туранагатите на клиентите, тогава шса засегаш от слухове, иначе трай,че щом другите са гнясат сигур и ти си го надеваш за кинти.VersatileStudios написа: ↑Съб Апр 18, 2026 11:40 amОпитите да ме очерните или обиждате не ме засягат, защото знам коя съм и какви са принципите ми. За мен е дори смешно да чета подобни твърдения. Ако някой твърди, че е имал нещо с мен – това е лъжа. Не ме интересуват обобщенията и етикетите, които слагате на всички момичета в тази сфера. Явно за някои е трудно да приемат, че има хора, които работят с ясни граници и принципи. - Делина
Нали ти си уж шефката или пиарката на студиото тука - па вкарай нещата уред, оправете си там обявленията, коя духа, коя са плющи, изяснете, ма ич ви не изнаса нещата да са ясни нали, ще ви са секи балък да идва и да ви фръга по кофа с пара с надеждата да получи нещо повече коги го а надървил, а момите ви да са прават на ощипани за кво иде реч, ма иначе парата си я прибирате.
Ай ше ви се незнае и курвенските номера, па и го играете и ужки обидени от слухове. Как па една не дойде тука да пита как да си оправи насрания гъз откъм корекТна услуга, ми се идете да тука да ни са репчите колко сте велики и принципни, ше ви еба у парантиите тъпи селски разпрани, толкова сте прости, че сте чак прозрачни.