Гле ся наЕбалина ли си, Аналина ли си, Курвалина си си, то ква да си, ич ми го не играй театро на многострадалната героиня тука. Като почнете да си пишете цените и услугите ясно кво правите точно в тиа студиа, а не секоя от вас тайничко да си са погнясва с тоа оня или да им посвирва на туранагатите на клиентите, тогава шса засегаш от слухове, иначе трай там и са не отвинтвай, че щом другите са гнясат сигур и ти си го надеваш чепа за кинти.VersatileStudios написа: ↑Съб Апр 18, 2026 11:40 amОпитите да ме очерните или обиждате не ме засягат, защото знам коя съм и какви са принципите ми. За мен е дори смешно да чета подобни твърдения. Ако някой твърди, че е имал нещо с мен – това е лъжа. Не ме интересуват обобщенията и етикетите, които слагате на всички момичета в тази сфера. Явно за някои е трудно да приемат, че има хора, които работят с ясни граници и принципи. - Делина
Па нали ти си уж шефката или пиарката, на студиото (на курварниа демек), па и мемжмънта ти бил ясен- па вкарай нещата уред, оправете си там обявленията, коя духа, коя са плющи и за колко, изяснете конкретно там, та да нема слухове.
Ма ич ви не изнаса нещата да са ясни нали. Ще ви са секи балък да идва и да ви фръга по кофа пара, с надеждата да получи нещо повече коги го а надървил, а момите ви да са прават на ощипани на за кво иде реч и накрая айде от вазе да мине само тоа път шси го вкараме чепа до половината, бонус срещу неко стотачка еврак, по симпатии, ма иначе ние не сме тикиви.
И парата си я прибирате
как ви скефне на вазе, кат сдирате кожите на одървените клиенти, и лъжете балъците че уж по симпатии са плющите, та да ги зарибявате, и имидж си правите от слухове. И те така си курвалясвате уж под прикритие, щото не сте сложиле точно цени за плющежа и за духинга. Тотална далавера за вазе - а ние па тука сигур пасеме сите трева, та не знаеме, ма иначе не давате да са издума.
Ай ше ви се незнае и курвенските номера баш от таа сфера, па и го играете и ужки обидени.
Как па една не дойде тука да пита как да си оправи насрания гъз откъм корекТна и качествена услуга ей, ми се идете да ни са репчите колко сте велики и принципни, ше ви еба у парантиите тъпи селски разпрани, толкова сте прости, та чак сте прозрачни.