Малка част от моя опит ! Лелки

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Публикувай отговор
arti777@abv.bg
Благодарил: 73 пъти
Благодарен: 15 пъти

Re: Малка част от моя опит ! Лелки

Мнение от arti777@abv.bg »

Razkreposten написа: Вто Юни 16, 2026 2:29 pm Здравей те колеги ! Имаше една която правеше масажи в Света Троица до бардака на Наталия.Едра и пълна жена . Има ли някой телефон за контакт с нея. Може и на лично лично да ми го пратите . Благодаря Ви
========================/

Невена Колева

https://www.alo.bg/avtentichnostta-e-na ... na-8665069
Razkreposten
Благодарил: 1 път
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Razkreposten »

Не е Невена , нея я знам . Вратите са точно една до друга. Наталия е от ляво , а тази е от дясно
genos
Благодарил: 1 път
Благодарен: 14 пъти

Мнение от genos »

Jo99 написа: Съб Май 02, 2026 9:40 am
finlandeca написа: Чет Апр 09, 2026 8:39 am За номер 5 някой с впечатления дали се съблича и позволява докосвания?
Бил съм при нея, преди няколко години.
Терен в Гео Милев
Говори с акцент, явно е рускиня или украинка.

Събличала се е, по бельо преди 3 години.
И то след 1 час уговаряне.
Принципно не иска да се съблича нито пък да предлага френска или секс срещу доплащане.
Прави се на морална.
Но чикии си върти и то добри.

5) https://www.alo.bg/dalbokotakanen-masaj-9601407
0877584065
Бих се хванал на бас, че не се е съблякла по бельо, още повече Jo99 въобще да е бил при нея.
Първо, редовните във форума знаем, че Jo99 взима туй-онуй от други коментари и си добавя свои неща върху тях, като реално няма нито един негов коментар във форума, от който човек да стигне до извода, че е посетил нещо.
Второ, аз съм редовен при тази лелка и категорично потвърждавам, че това е сериозна масажистка, която прави чекия накрая, но не предлага еротика, включително чекията е супер механична и силова без еротични техники. Масажът е много добър, силов, на цялото тяло буквално, първият път като не бях свикнал на истински масаж, имах чувството, че се опитва да ми смаже мускулите. Докосвания леки могат да минат, но няма никаква реакция на тях, масажистката е притеснителна и се отпуска само като си говорим по нееротични теми. Да не говорим, че е семейна, като на видни места има снимки на семейството й.
Тъпото на горния коментар е, че подвежда и създава неловки ситуации както за колегите, които отиват с надеждата да я съблекат и не получат нищо, така и за масажистката, която ще трябва за пореден път да обяснява, че еротика няма.
Виждам и че горната обява е изтрита, след като стоеше от сума ти време. Има нова със същото съдържание, но съм сигурен, че я е изтрила след като няклоко колеги са отишли с погрешни очаквания.
Публикувай отговор