При коя ходиш за господарка? Доволен ли си? Пълна трагедия е с тази услуга...Чекиджията написа: ↑Пон Юни 15, 2026 9:39 am Горе съм писал и че не ме интересуват такива услуги - аз съм там само за Строга Господарка.
Cr
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Cr
Аз съм на вит на Вероника...беше писмо в друг сайт че правила свирка и давала да и бъркат с пръсти че дори и е свършвал.Комнетара на човека беше май истина...не изглеждаше написан от някой Дечко..да е между лъжа и истина..
Като събера пари ще отида 80-100 евро са ми много в
Като събера пари ще отида 80-100 евро са ми много в
-
Hankobrat7
- Благодарен: 1 път
-
Hankobrat7
- Благодарен: 1 път
Някой знае ли какво се е случило с Рея? Вече я няма. Питах и ми казаха, че не очакват скоро да се върне. Не знам какво се е случкло, но не знам как да се свържа с нея сега. Дали няма да започне другаде или сама да работи не знам. Някой има ли повече информация за нея или контакт с нея да даде?
-
Чекиджията
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 44 пъти
Тя сега им е телефонистка /диспечерска/. Основно тя вдига телефона и много рядко някоя от другите. Защо временно не работи не знам - не ме и интересува. Това знам това казвам.Hankobrat7 написа: ↑Нед Юли 12, 2026 1:03 pm Някой знае ли какво се е случило с Рея? Вече я няма. Питах и ми казаха, че не очакват скоро да се върне. Не знам какво се е случкло, но не знам как да се свържа с нея сега. Дали няма да започне другаде или сама да работи не знам. Някой има ли повече информация за нея или контакт с нея да даде?